Вчера, в 17:00 часа от тел. 112 в Първо РУ

...
Вчера, в 17:00 часа от тел. 112 в Първо РУ
Коментари Харесай

Уличен бой! Млад варненски шофьор повали с юмрук 64-годишен колега в Плевен

Вчера, в 17:00 часа от тел. 112 в Първо районно управление (на МВР) - Плевен, е получен сигнал за зародил скандал сред водачи на леки коли в град Плевен на кръстовището на улица " Чаталджа " с бул. " Христо Ботев ". На място са изпратени екипи на бранш " Пътна полиция " и на Първо районно управление (на МВР) – Плевен.

Изяснено е, че лидерът на " Опел Омега " 31-годишен от град Варна е влезнал в спор с лидер на " Мицубиши Паджеро " – 64-годишен от град Плевен. Варненецът е нанесъл удар с пестник в региона на лицето на съперника си, поваляйки го на земята. После се качва в автомобила си и напуща местопроизшествието.

Пристигналият екип на ЦСМП - Плевен открива, че потърпевшият има фрактура на десен гален. Настанен е в клиника по " Ортопедия и травматология " към УМБАЛ " Д-р Георги Странски " за оперативно лекуване и наблюдаване.

От извършените бързи мероприятия нарушителят е открит на адрес в град Плевен. Задържан е за период до 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи. Уведомен е дежурен прокурор при районна прокуратура Плевен за закононарушение по чл.129, ал.1 от Наказателен кодекс. Извършен е разпит на свидетел-очевидец. По случая е формирано досъдебно произвеждане, по което продължава работа проверяващ служител на реда.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР