Вчера в 07:42 Карин ми се обади и ми каза:

...
Вчера в 07:42 Карин ми се обади и ми каза:
Коментари Харесай

Терористите се обадиха: Дъщеря ви е при нас, ще я изнасилим и убием.

Вчера в 07:42 Карин ми се обади и ми сподели: " Мамо, стрелят по нас, боязън ме е до гибел. Ако нещо ми се случи, обичам те. Стрелят с бойни патрони ", споделя Инбал. " Карин е със строшен крайник, има сложена скоба на десния крайник и не може да бяга. Всичките й другари, с които е била са в неопределеност. Тя не е могла да избяга... По тях са стреляли от упор, имало доста ранени. " Как приключи диалогът? " Тя сподели, че ни обича и се надява да се прибере. Тогава разбрахме, че телефонът й е загубен. Приятели откриха телефона й. Това оповестяват parpar.co.i,.startpage.co.il и други медии.  Според сестра й Мейтав: " Изпратиха ни още една нейна фотография от кола за спешна помощ, наречена „ колата за спешна помощ на Йоси “. Вижда се, че седи някъде с още две девойки. Оттогава няма и диря от нея. Казват, че тези коли за спешна помощ са били отвлечени от терористите в Газа. "

" Никой към момента не приказва с нас. Никой не ни споделя какво се случва. Тук сме безпомощни, седим и чакаме края на обстановката. В гората ли е или е отвлечена. Номерът ми беше раздаден в Tiktok от араби и терористи. Те ни звънят всяка минута по телефона и изпращат известия със закани. Те се обадиха и споделиха: „ Взехме момичето ви, ще я изнасилим, ще я убием. Вашето момиче е в нашите ръце. " Изпращат ми видео.

 

" От фамилията описват, че са се свързали с центъра, към който са „ колата за спешна помощ на Йоси “. Хората, които работят там им признали, че нямат никаква информация какво се е случило. Обещали да се свържат с военните за повече информация.

Роднини на Карин разговаряли и с хора от армията, само че и оттова нямало точни данни за случилото се.

 

„ Молим се и се надяваме, че не е отвлечена. Това е най-големият ни боязън. Молим се Карин да се върне. Моляу, молете се и вие. Тя е единствено на 24 години и целият живот е пред нея “, - добавя Мейтав.

 

Десетки дами и деца бяха взети за заложници от бойци на Хамас и отведени в линията Газа, оповестява Ал Джазира. Хамас отвличат израелски цивилни и ги водят в линията Газа. Предполага се, че ще бъдат употребявани като живи щитове против израелските елементи.

В събота сутринта Израел беше подложен на тежък ракетен обстрел от линията Газа.

Хамас разгласи, че стартира интервенция против Израел. „ Специалната военна интервенция “ е наричана „ Бурата Ал Акса “ или „ Потопа Ал Акса “. Бойците на групата проникнаха в гранични селища на Израел. Израелските управляващи дадоха отговор на това, като оповестиха антитерористична интервенция в линията Газа.  
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР