Вчера цяла Великобритания изпрати кралица Елизабет Втора в последния ѝ

...
Вчера цяла Великобритания изпрати кралица Елизабет Втора в последния ѝ
Коментари Харесай

Сълзите на Меган на погребението на кралицата - за какво плаче тя?

Вчера цяла Англия изпрати кралица Елизабет Втора в последния ѝ земен път. Сред опечалените, бяха и принц Хари и брачната половинка му Меган, които по този начин и не съумяха нито да се сбогуват, нито да изгладят връзките си с Нейно Величество, до момента в който към момента беше жива. И наподобява тази мисъл към този момент ги изтезава, а херцогът на Съсекс евентуално ще живее с нея до края.

Цял свят наблюдава грандиозната гала по изпращането на кралицата и бе неизбежно да видим реакциите на останалите членове от семейството, които скърбят за нея. И въпреки доста от тях да сдържаха сълзите си пред камерите и по време на службата, дадоха воля на страстите си, откакто всичко завърши и Нейно Величество бе положена вечно до обичания си принц Филип. 

Принц Хари беше видян след събитието в колата си дружно с Меган. А лицето му в този миг споделяше повече от хиляди думи...
                             

Подпухнали очи, взор изпълнен със тъга и почервенели от рев бузи. Това беше същинската страст на Хари и по този начин изглеждаше той, когато смяташе, че никой не го вижда. И евентуално сълзите ще се появяват още веднъж и още веднъж в очите му постоянно, когато се сети за непрежалимата си баба, с която имаше шанса, само че не съумя да се сбогува. 
                             

Меган не бе по-малко опечалена. Макар и мнозина да не имат вяра на сълзите ѝ и натъженото ѝ изражение. Но до момента в който Хари безусловно се вижда по какъв начин избухва в сълзи и не може да се поеме въздух от тъга, тя страда, само че някак...смирено. Дали пък най-сетне гибелта на Елизабет няма да ѝ повлияе тъкмо по този начин? Дали няма най-сетне да се смири и да приключи войната си с кралското семейство? Според някои специалисти, има късмет и това да се случи. Или пък тъжното ѝ лице е по-скоро нужната за момента маска пред света? Това също е допустимо.

Безспорен факт е, че Меган Маркъл дълго сдържаше сълзите си по време на службите през последните 10 дни, само че като че ли загуби надзор над страстите си сега, в който ковчегът на кралицата се оказа тъкмо пред погледа ѝ. 
                             

Според информацията в западните медии, херцозите на Съсекс са прекарали нощта в замъка Уиндзор, само че следва да се завърнат в Съединени американски щати при децата си - Арчи и Лилибет при първа опция. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР