Вчера цял ден чета разни коментари за номинацията на Мария

...
Вчера цял ден чета разни коментари за номинацията на Мария
Коментари Харесай

Мартин Димитров: Късметът на Мария Бакалова не е случайност

" Вчера през целия ден чета всякакви мнения за номинацията на Мария Бакалова. От това, че е страхотна актриса до това, че никаква актриса не е. И от това по какъв начин заслужава " Златен глобус " до това по какъв начин въобще не би трябвало да припари до какъвто и да е глобус.
Направи ми усещане в какъв брой доста мнения нейният триумф се изяснява с шанс: все едно е изтъркала някакво билетче от някаква лотария. Естествено, в живота на всеки от нас има фактора " шанс ". Но, както обича да споделя жена ми - шанс е тогава, когато подготовката срещне опцията. В този смисъл, шансът не е случайност ", написа ПР специалистът.
 Мария Бакалова - първата българска актриса, номинирана за Златен глобус Мария Бакалова - първата българска актриса, номинирана за " Златен глобус "
Българската актриса Мария Бакалова бе номинирана в категорията Най-добра актриса в мюзикъл или комедия за американските награди " Златен...

" Борат 2 " не е висок филм. " Борат 2 " е комичен филм, засягащ огромни тематики с голяма подигравка и e изработен в точния миг от верните хора.
Аз в действителност не знам от каква позиция киното и част от неговите дейци правят оценка номинацията на Мария Бакалова. Покрай мненията, които ми попаднаха, се присетих за миналогодишното изявление на Асен Блатечки, че " то е елементарно да се кривиш ", във връзка " Оскар " -а на Хоакин Финикс.
Не. Не е елементарно. Не е елементарно да стигнеш до номинация и не е елементарно да се кривиш. Лесно е да даваш последна оценка.

 Мария Бакалова с премия за най-хубава поддържаща роля от американската кинокритика Мария Бакалова с премия за най-хубава поддържаща роля от американската кинокритика
Българката Мария Бакалова е приета за най-хубава поддържаща актриса от американското Общество на филмовите критици, оповестява " Лос Андж...
Има нещо, което постоянно ме е учудвало и в известна степен, смущавало. Аз се занимавам с реклама и съм забелязал, че голяма част от българските кино режисьори не снимат реклами. Те желаят да вършат високо кино, а рекламата за тях е в прочут смисъл долно занятие.
Преди към месец-два попаднах по bTV на едно изявление на Деси Минчева с Жан-Жак Ано. И се присетих какъв брой доста реклами има Жан-Жак Ано, нищо, че има и " Любовникът ", и " Мечката ", и " Седем години в Тибет ". Очевидно снимането на реклами не му пречи. Същото се отнася и за Мишел Гундри, и за Спайк Джонзи, и за редица други режисьори и оператори, които снимат страхотни реклами. И допускам, вършат го по две значими аргументи - за пари, а и тъй като обичат да снимат.

Когато си приказваме за награди и номинации, ще опиша нещо. Преди две години снимахме една реклама на " Загорка ", в която искахме да използваме " Пъпеш " на ФСБ. Само че, искахме леко да променим " Пъпеш ", искахме Иван Шопов да промени леко звученето. Видяхме се с Румен Бояджиев, поговорихме, разказахме му и аз се срещнах с едно извънредно високо равнище на професионализъм, което съвсем го няма по нашия край.
Румен Бояджиев ни чу, гледа концепцията ни за реклама, гледа сторибордове, гледа муудбордове, приказва с Иван Шопов, даде насоки, направи една своя версия и всичко стана уау най-после. В нито един миг Румен Бояджиев не сподели " Кои сте вие, че да ми пипате песента? ", в нито един миг той не се отнесе несериозно или пренебрежително, в нито един миг даже не загатна какъв брой яката работа е, а па неговата музика ще се употребява за някаква си реклама.
 Българка, играеща дъщерята на Борат, смъкна панталоните на Джими Кимъл в ефир (ВИДЕО) Българка, играеща дъщерята на Борат, смъкна панталоните на Джими Кимъл в ефир (ВИДЕО)
Млaдaтa aктриca Мaрия Бaкaлoв игрae брeмeннaтa дъщeря нa кaзaхcтaнcкия журнaлиcт Бoрaт Caгдиeв, в чиятo рoля влизa Caшa Бaрън Кoeн, в п...
И може би и заради такива аргументи, заради такива обноски на работа ФСБ е единствената българска група, която има " Грами ".

Така че, мнозина от хората, които се учудват на номинацията на Мария Бакалова, може би просто би трябвало да си помислят по какъв начин да работят, какво да е отношението им към света и към тематиките, които вълнуват този свят.
Иначе, ние спечелихме сумати награди с тая реклама на " Загорка ". Не че премиите за някаква си там реклама са значими, де - нали това са оценките, които най-често си даваме. "

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР