Вчера ЦСКА обяви, че Валентин Антов отива под наем в

...
Вчера ЦСКА обяви, че Валентин Антов отива под наем в
Коментари Харесай

В Италия разкриха точните параметри по договор на Антов

Вчера ЦСКА разгласи, че Валентин Антов отива чартърен в Болоня до края на сезона с алтернатива за закупуване. В Италия разкриха и точните параметри по контракта. Червените ще получат 500 000 евро за преотстъпването. В медиите се появи информация, че алените ще получат още 3 млн. евро през лятото, когато италианският клуб ще купи българския бранител.

Оказа се, че това минава през избрани условия. Ето какви са те:

- в случай че Антов изиграе най-малко по 30 минути в 8 турнирни мача до края на сезона, то клаузата за откупуване автоматизирано се задейства и италианците ще би трябвало да платят 3-те млн. евро. Така сумата ще се усили до 3,5 млн. евро. До края на шампионата има още 18 кръга;

- в случай че Антов не извърши горното изискване, то клаузата за откупуване не е наложителна, като Болоня ще реши дали да я заплати, или да се откаже от договорката.

В Италия към този момент вършат любопитни съпоставения сред Антов и бранителя на Ювентус Де Лихт, припомняйки, че и двамата са станали капитани на предходните си тимове на 19-годишна възраст - нидерландецът на Аякс, а българският бранител - на ЦСКА.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР