Вчера титанът на модерния футбол Кристиано Роналдо навърши 36 години.

...
Вчера титанът на модерния футбол Кристиано Роналдо навърши 36 години.
Коментари Харесай

CR7: Съжалявам, че не мога да ви обещая още 20 години от същото

Вчера титанът на модерния футбол Кристиано Роналдо навърши 36 години. По този мотив европейският първенец разгласява прочувствено известие в обществените мрежи към стотиците си милиони последователи, които го поддържат през всички тези години. В него той разказва своя професионален път, през който е минал, дава обещание, че до момента в който играе, постоянно ще дава 100 % от себе си и изрича съжалението си, че няма да радва почитателите още 20 години.

"36 години, това е необикновено. Сякаш беше през вчерашния ден, когато стартирах кариерата си. Времето лети, само че това беше пътешестване, изпълнено с завършения и паметни истории. Първата топка, първият тим, първият гол...От Мадейра до Лисабон, от Лисабон до Манчестър, от Манчестър до Мадрид, от Мадрид до Торино. Искам да уверя всички от дъното на сърцето си, че постоянно съм давал всичко, на което съм кадърен, в никакъв случай не съм се пестял и съм показвал най-хубавото от себе си.

В компенсация, вие ми дадохте своята обич и безусловна поддръжка. Никога няма да мога да ви се отблагодаря задоволително. Не бих постигнал всичко това без вас. Докато чествам своя 36-ти рожден ден и 20 години кариера, само скърбя, че не мога да ви обещая още 20 години от същото. Но мога да ви подсигурявам, че до момента в който мога, ще давам 100 % от себе си постоянно ", написа петкратния притежател на Златната топка.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР