Вчера тържествено бяха закрити брифингите на Националния оперативен щаб, но

...
Вчера тържествено бяха закрити брифингите на Националния оперативен щаб, но
Коментари Харесай

Слави: Накрая може да се окаже, че яко сме измрели, ама още не го знаем

Вчера тържествено бяха закрити брифингите на Националния действен щаб, само че през днешния ден непредпазливо отново ги откриха. Това написа в собствен коментар във Фейсбук Слави Трифонов.
" Днес в Министерството на здравеопазването хора от Щаба и други виновни лица бяха принудени се изясняват за тоталния батак с тезсутрешните електронни данни за броя на инфектираните и умрелите с ковид.
Тази заран основаният да осведоми вместо брифингите Информационен електронен портал помести данни, съгласно които броят на умрелите с ковид от 147 през вчерашния ден е повишен до 159 през днешния ден, при… 0 умряли от през вчерашния ден до през днешния ден.
На брифинга непредпазливо беше обяснено, че “новите ” 12 умряли са умряли през месец април и при започване на месец май, но в този момент се е получило информация за тях.
Аз не съм стеснителен човек, само че малко се тормозя, в случай че в електронния портал продължат да усилват броя на умрелите със задна дата. Накрая в действителност може да се окаже, че крепко сме измрели, но още не го знаем ", отбелязва телевизионният водещ.
" На брифинга непредпазливо беше обявено и че разминаването в броя на умрелите се дължи на разлики сред ръчните и електронните данни.
Всъщност в България постоянно има разлика сред ръчните и електронните данни. Вземете, да вземем за пример, които и да е избори.
Като се броят ръчно бюлетините излиза едно, само че като се вкарат електронно - излиза напълно друго. Особено в случай че са бюлетини за ръководещите. Магия.
Обикновено за тая магия се грижат няколко структури - РИК, СИК, ЦИК и несъмнено - “Информационно обслужване ” с ръководител - незаменимият, вездесъщият заповедник на числата проф. Михаил Константинов - Мишо.

А в този момент познайте кой се грижи за Информационния електронен портал, качил броя на умрелите с 12 души за денонощие при 0 умряли за това денонощие? Е, по какъв начин кой, бе - Мишо Константинов и неговото “Информационно обслужване ”.
Значи, в случай че имате едно число от ръчни данни и желаете да го увеличите доста при въвеждането в електронен формат - търсете Мишо ", приключва Трифонов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР