Вчера сутринта Мис Силикон Джулиана Гани оповести във Фейсбук, че

...
Вчера сутринта Мис Силикон Джулиана Гани оповести във Фейсбук, че
Коментари Харесай

Джулиана Гани и гаджето й закъсаха за пари

Вчера сутринта Мис Силикон Джулиана Гани оповести във Facebook, че подарява дребни чистокръвни кученца. Единственото изискване да получите такова бе – „ да ги обичате от сърце “, гласи написаното в обявата.

Към фотосите бе добавена информацията, че бебетата са кръстоска сред майка шпиц и татко чихуахуа. Бе оставен и телефон за поръчки, само че с цел да не подлудяват почитателите Джулиана с непотребни позвънявания, тя остави номер на жена на име Катерина.

След това последва вълна от мнения на консуматори, които написаха „ Искам “ за кученцата, само че Джулиана им драсна ред, че би трябвало да се обадят на посочения номер.

А откакто позвъниш на него, ето какво се случва…

„ Имах голямо предпочитание да взема едно от тях и да, делото в действителност е благородно досега, в който се обадите! След позвъняването всичко пропада! Нищо общо с действителността - кученцата се продават за 100-150 лева! Няма неприятно даже да ги продавате, гнусното е единствено че градите имидж за сметка на неистини и това автоматизирано прави вашето дело неприлично! Замислете се! “, оплака се потребителка.

Това най-вероятно е следващият „ проницателен “ ход на Джулиана Гани и нейният ухажор и персонален консултант по изкарване на спомагателни пари – Илиян Найденов, написа ХотАрена. От една страна желаят да се вършат на благи и положителни пред хората и феновете си, а от друга – зад това се крие жаждата им за пари и по какъв начин гледат от всяко малко нещо да изкарат такива.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР