Вчера сутрин внезапно е починала известната журналистка и продуцент на

...
Вчера сутрин внезапно е починала известната журналистка и продуцент на
Коментари Харесай

Скръбна вест! Внезапно почина известната тв журналистка Весела Тотева

Вчера заран ненадейно е умряла известната журналистка и продуцент на "Събуди се " по Нова тв Весела Тотева. Тъжната вест оповестиха нейни близки, съобщи БЛИЦ.
Тя е излязла да тича от вкъщи си в "Бояна ", както всяка заран, само че й е прилошало и е умряла, описаха те.
Все още не е ясна повода за гибелта, само че евентуално се касае за солиден инфаркт, аневризма или белодробна емболия.
"След нея остава споменът за изключителния сътрудник и експерт, за индивида, изправил се и съумял да преодолее най-тежките житейски тествания. За майката, посветила се на двете си прелестни деца. За активистката, отдала се на идеята да избавя децата от изкушенията на дрогата и насилието.
Поклон пред паметта й ", споделят през днешния ден в жалейка сътрудниците ѝ от Нова телевизия.
Дълги години Весела бе продуцент на "Тази събота " и "Тази неделя " по bTV, а в последните години продуцираше "Събуди се " по Нова телевизия.
Пълната с сила и хрумвания за нови инициативи журналистка откри и "Хапки живот " - магазинче за сладкиши от натурални артикули.
Весела Тотева бе измежду хората, които се осмелиха да опишат историята на живота си и да опишат най-тъмните страни от него. Тя написа книгата "Падение и избавление ", в която описа за битката си с хероина. По нея бе изработен и филмът "Доза благополучие ", който излезе предходната година. „ Филмът споделя за нейната битка с опиатите и за това по какъв начин съумява да ги пребори. И по какъв начин съумява да излезе чиста от цялото това нещо и по какъв начин съумява да стартира един пълностоен и същински живот след това”, описа тогава Яна Титова – сценарист и режисьор на кино лентата.
Весела Тотева очакваше първото си внуче. Дъщеря й е омъжена за сина на известния финансист Владимир Каролев.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР