Вчера стартира новото риалити на топ дизайнерката Мегз.Каканашева събра 9

...
Вчера стартира новото риалити на топ дизайнерката Мегз.Каканашева събра 9
Коментари Харесай

Нора Недкова влиза за втори шанс в риалитито на МЕГЗ

Вчера започва новото риалити на топ дизайнерката Мегз.

Каканашева събра 9 от най-популярните в обществените мрежи родни хубавици и ги затвори да живеят дружно в първокласна къща в един от гъзарските квартали на София - Драгалевци. Девойките, които сумарно имат над милион и половина почитатели в обществените мрежи ще се състезават в разнообразни обществени дела като дават конструктивен образец и вършат положително.

Особено усещане направи Нора Недкова, която ще се бори да потвърди на феновете, че има положително сърце и че се е поправила. Мегз я посрещна в къщата с думите - “Освен идеите, за които ще се борим всички дружно и персоналната идея на всяка от вас, ти (Нора) ще имаш и персоналната задача да се пребориш с предразсъдъците на феновете към теб и да им покажеш, че в теб има доста повече от това, което са виждали досега”.

Дали плеймейтката ще успее да се потвърди още не е ясно. Но тя сигурно съумя да вбеси феновете като още във визитката си се появи по какъв начин кара автомобил и се снима по едно и също време. Това докара до редица отрицателни мнения в обществените мрежи.

Други колоритни участнички са снахата на Диневи - Пенелопе, топ модела Бояна Маринова, позната от голям брой реклами и фолк клипове, известната влогърка Гери Петкова, както и първата победителка от риалитито на Мегз - Ивомила, която към този момент има по 20 хиляди лайка на фотография.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР