Вчера Станислав Недков-Стъки, който е един от най-върлите защитници на

...
Вчера Станислав Недков-Стъки, който е един от най-върлите защитници на
Коментари Харесай

Стъки щял да мери сили с Радев на президентските избори

Вчера Станислав Недков-Стъки, който е един от най-върлите бранители на Борисов, „ взриви “ ефира с вест. Инициативен комитет издига кандидатурата на първенеца и ръководител на федерацията по ММА Станислав Недков за президент, стана ясно от диалог на Стъки с Недялко Недялков. Двамата са измежду учредителите на новото Консервативно-патриотичното движение-КПД.

„ Готов съм да вляза в открита борба с Румен Радев като негова опция и антитеза. Политиката не ме изкушава, нямам потребност от привилегии, имунитет или облаги. Самоизградил съм се, имам бизнес и кариера. Правя го единствено тъй като считам, че демокрацията е в заплаха. Нужни са патриоти и доблестни мъже, които да окажат опозиция против реставрацията на тоталитарно-комунистическите практики. Заставам самичък, с името и лицето си, с биографията и фамилията си - пък каквото сабя покаже “, разгласи Недков.

Вероятно обаче Стъки няма да реализира поръчката си, защото съгласно Конституцията, президент на Република България може да бъде лице, което е навършило 40 години. През месец ноември, когато ще се проведат президентските избори, Станислав Недков ще е на 39 години и 11 месеца. По проблема Инициативния комитет щял да се посъветва с юристи.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР