Вчера станахме свидетели на една много смешна случка. Правителствената пресслужба

...
Вчера станахме свидетели на една много смешна случка. Правителствената пресслужба
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов: За мечтата между нас със Скопие да няма граница умираха хиляди хора

Вчера станахме очевидци на една доста смешна преживелица.

Правителствената пресслужба на България пусна фотография на сегашния министър председател Кирил Петков с американския държавен секретар Антъни Блинкен от Мюнхенската конференция по сигурността (MSC) 2022. Оказа се, че пресцентърът в Македония е пуснал същата фотография, на която обаче са Блинкен, Петков и Ковачевски. Защо се случва това? Защото #ПростоКиро се пробва да се изкара, че е непосредствен с всеки върховен общественик и води коридорна политика „ на четири очи “, написа във  профила си почетният ръководител на Вътрешна македонска революционна организация доктор Красимир Каракачанов.

Представете си: актуалният министър-председател прави всичко допустимо да убеди българското общество, че би трябвало да пуснем Македония, която искрено ни се подиграва – тъй като просто е поел всякакви задължения пред всякакви столици. И тъкмо тогава същият „ наш “ Кирчо взема, че изрязва някаква фотография – и Македония към този момент се подиграва на него самия, написа Каракачанов и прибавя:

Още по-забавен е опитът на същия човек, краткотрайно изпълняващ длъжността министър-председател, да замаже гафа. Написа, че някой го саботирал. Вътрешна македонска революционна организация скрито сме проникнали в пресцентъра му и сме изрязали фотографията ли!?

За фантазията сред нас със Скопие да няма граница умираха хиляди хора. За да може през днешния ден ти да се хилиш и да се занимаваш с рязане на фотоси, все едно си претендент за инфлуенсър в Инстаграм.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР