Вчера станаха ясни две лъжи – опровергани от живота и

...
Вчера станаха ясни две лъжи – опровергани от живота и
Коментари Харесай

Борисов: Каналите, които разтвориха Бойко Рашков и Промяната, доведоха до ад по шосетата

„ Вчера станаха ясни две неистини – опровергани от живота и обстоятелствата. Когато ние идвахме тук, когато имаше митинги в Харманли. Ние направихме по този начин, че България да бъде давана за образец за нулева миграция. Чест прави на кметицата на Харманли – и образец за етническа приемливост. Над 30 деца на мигранти вървят там на учебно заведение. България я даваха за образец, и дадоха и 30 милиона на българите по тази причина, че опазват границата. “

Това разяснява в Харманли водачът на ГЕРБ Бойко Борисов във връзка случая в Локорско, при който 18 мигранти бяха открити задушени в камион на каналджии, а други се борят за живота си в няколко лечебни заведения в София.

„ В същото време каналите, които разтвориха Бойко Рашков и „ Промяната “ доведоха да стане пъкъл по пътищата в България и по пътищата “, безапелационен беше той.

Виновни са водачите на всички политически партии, които не съумяха да създадат държавно управление. Служебното държавно управление прави каквото може, само че то е назначено. Президентът Радев не е министър председател. Те толкоз си могат. За жал това коства животи, сподели Борисов.

„ Първият диалог на новия италиански министър председател беше с мен. Не всички го знаят “, добави той.

Когато ние говорихме за еврозоната, всички бяха срещу. Влизането там е на два такта. Първият е политическо решение да те пуснат в чакалнята. Това значи, че те харесват. Затова ни пуснаха нас, хърватите се учеха от нас, а нашите другари от Румъния ги отделиха от нас. Когато бяхме ръководители на Европейски Съюз, бяхме с водещите три страни тогава – Германия, Франция, Англия.

„ След през вчерашния ден за какъв Шенген приказваме – попита Борисов. – Цяла Европа приказва каква продънена страна сме. Вчера един говореше безспорни нелепости: България не може да се оправи сама. Преди две години по какъв начин се справяше? Но тогава Европейски Съюз даваше милиони на Турция, с цел да вършат там изнесени центрове за мигранти. Сиреч, не сме били сами “, разяснява водачът на ГЕРБ.

Правителството на Петков не поддържа помощта за Украйна, както всички бели страни го направиха. От Политическа партия единствено трима поддържаха диверсификацията на нуклеарното гориво, препоръчана от Делян Добрев, продължи Борисов. Дали тези неща не се виждат от нашите сътрудници? Кой реши въпроса с „ Лукойл “? Демократична България, ГЕРБ и Движение за права и свободи. Истината е, че Китил Петков и Асен Василев, и Директива за птиците и Българска социалистическа партия – обединението, взимаха по един лев от вашите джобове от цената на бензина, съобщи той.

Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР