Вчера стана ясно, че след 90 часа мъки , който

...
Вчера стана ясно, че след 90 часа мъки , който
Коментари Харесай

След фиаското с фризера за ваксините в Бургас - той работи, а РЗИ са обидени

Вчера стана ясно, че след 90 часа страдания, който би трябвало да съхранява имунизациите на Pfizer, въпреки всичко беше вкаран сполучливо в РЗИ Бургас. Оказа се прекомерно огромен за входната врата. На всичкото от горната страна - втори проблем, на една от фотосите - кашонът му беше извърнат - проблеми, чието оповестяване от медиите, обиди институцията. Голям публичен отзив се вдигнал. Затова от там отхвърлиха през днешния ден да застанат пред камерата на btv. И какво да кажат повече?
Пред медията Христо Царев изясни, че фризерът бил превозен вярно, а недоразумението с кашона се случило, откакто първо свалили опаковката, а по-късно се наложило да я поставят назад небрежно поради дъжда.
Сега значимото е, че фризерът към този момент работи - без повреди е при превоза и слагането му. Все отново в него ще се съхраняват имунизациите за три области в страната - Бургас, Ямбол и Сливен.
Електроуредът има диапазон на работа от -40 до -86 градуса и би трябвало да работи в помещение, в което температурата е сред 16 и 32 градуса над нулата. " Спазването на изискванията е отговорност на ползвателя и притежател на уреда ", означи Царев и добави, че са провели в началото образование на личния състав в РЗИ-Бургас.
 Ангел Кунчев: Ще се закупят хладилници за имунизациите против COVID-19 Ангел Кунчев: Ще се закупят хладилници за имунизациите против COVID-19
В момента здравното министерство прави планове за нужните средства, които би трябвало да отдели за закупуване на хладилници, поддържащи...
 
Производителят е австрийски, като досега у нас са доставени 4 такива машини – тази в Бургас, една за столичната здравна ревизия и още 2 остават разполагаем в склада.
За идващите здравни инспекции да напомним: че размерите на фризера са много огромни - 2 метра височина и метър и 20 дълбочина и широчина.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР