Вчера стана ясно, че флашка с близо двучасов запис е

...
Вчера стана ясно, че флашка с близо двучасов запис е
Коментари Харесай

Скандалният Запис В Бургаската Детска Градина Беше Само Върхът На Айсберга! Вижте Само Какви Нови Зверства С Децата Изплуваха!

Вчера стана ясно, че флашка с близо двучасов запис е била подхвърлена на капака на автомобила на Мария Гюзелева, майка на едно от най-засегнатите деца. Дала я на собствен прочут - компютърен експерт, който откакто видял наличието, подбрал най-фрапантните моменти и качил клипа в интернет.

Под въпрос остава и кой тъкмо е сложил скритата камера в стаята.

Разследване на телевизята демонстрира, че след привършване на образователните занятия денем, физкултурният салон в постройката на заведението се отдава чартърен за срещи за йога. Този салон се намира директно до стаята на група " Мики Маус ", което навежда на мисълта, че и външен човек би могъл да е виновен за сниманите и подадени фрагменти.

Говорителят на Районната прокуратура Керка Дюлгерова изясни, че системата по намирането и осъждането на този човек е доста комплицирана.

След скандалния запис с принуждение над деца в детска градина " Брезичка " от през днешния ден психолог стартира работа с децата и личния състав.

Сутринта пред постройката на градината се образува напрежение от разграничени родители, които се събраха на митинг. Едните бяха в поддръжка на шефа Събка Недева, която бе освободена от поста, а други недоволстваха от експанзията към децата.

Бащата на едно от потърпевшите деца сподели, че не е споделял с никого до момента, тъй като не е желал да му повярва, когато му е разказвало, че е скубано и удряно от учителките си в групата.

" Аз видях описа на моето дете филмиран. Тя го показа същото това нещо същата вечер, като я видях на клипа знам и от кой ден е това ", сподели бащата Недялко Стамов пред Българска национална телевизия.

Част от родителите упрекнаха личност на детската градина, че не са чули крясъците, идващи от стаята на група " Мики Маус ". Служителите пък се оправдаха, че такива не е имало.

" Никога не сме допускали, че може да има такива неща и да се случват такива неща в групите. Ние си обичаме нашите деца, те идват с готовност на градина ", сподели учителката Маргарита Георгиева.

" Честно казано, нямам пояснение за случилото се. И записът е изработен в ден, в който бях в отпуск. Не се извинявам никога ", сподели освободената директорката Събка Недева.

Зам.-кметът Йорданка Ананиева бе безапелационна, че ръководителят за това е началник, с цел да знае какво се случва в неговата детска градина. Това не се е случвало един или два пъти, разберете, добави Ананиева.

Мария Гюзелева, предоставила фрагментите за лъчение в интернет, сподели, че макар че преди време директорката е решила проблем с друга учителка с неприятно отношение към децата, не има вяра, че тя ще се оправи в този момент.

" Разбирате ли, просто не мога да допускам, че тя не е чувала това, което се случва. Това е моето обвиняване, морално обвиняване към нея, че не го е видяла ", сподели Гюзелева.

От през днешния ден групата има нови учителки, следва назначението и на нов шеф. Досегашната директорка излиза в пенсия. Двете учителки на измъчваните деца Милена Иванова и Светла Петрова, както и помощник-възпитателката Ваня Стоянова, са уволнени.

Прокуратурата продължава следствените си дейности.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР