Вчера срещнах следното заглавие: ЕС е колективният имунитет на

...
Вчера срещнах следното заглавие:  ЕС е колективният имунитет на
Коментари Харесай

Симов: Битката за живота на хората ли е или за политически коректната ваксина

" Вчера срещнах следното заглавие: " Европейски Съюз е груповият имунитет на Европа. Да не го унищожаваме поради съветски и китайски ваксини ". Не знам по какъв начин сходна патология на мисленето е пуснала корени в нашия свят.
Защото виждам същото умствено отклоняване и из западната преса. За съветската ваксина се приказва като геополитическо оръжие. Тези, които най-вече обичат да бесуват над антиваксърите (с основание) като стане въпрос за съветската ваксина стартират да се държат по същия метод ", написа журналистът и народен представител от Българска социалистическа партия.
 Ирини Зикидис: Как грантовите демократични медии се трансфораха в Работническо дело Ирини Зикидис: Как грантовите демократични медии се трансфораха в " Работническо дело "
" От серията " чета и плача от смях ". Или по какъв начин грантовите демократични медии се трансфораха в " Работническо дело " от 1954. DW Български с разг...
" Все едно като ти я бият незабавно ще започнеш да пееш песни на Йосиф Костов и ще търсиш метод да се обясниш в обич на по-малката щерка на Путин.
Но в текстът на КлубЗет е закодирано и нещо по-зловещо. Значи борбата въобще не е за живота на хората. Защото, в случай че беше по този начин трябваше незабавно да вкараме всяка допустима ваксина, пък била и тя създавана в Бряг на слоновата кост.
Оказва се, че борбата е за правоверния мироглед. За политически правилната ваксина. Обичам толкоз съсредоточено двуличие. Яко е. "
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР