Вчера София Вергара стана на 47 години. Ние не бихме

...
Вчера София Вергара стана на 47 години. Ние не бихме
Коментари Харесай

София Вергара отпразнува 47 на остров Капри

Вчера София Вергара стана на 47 години. Ние не бихме ѝ дали повече от 27 или в най-лошия случай 37, само че е реалност, че хубавицата въобще не крие годините си, за разлика от други звезди, и пусна фотоси в Инстаграм профила си, на които ясно се вижда, че и на 47, тя грее по-ярко от всеки път.

Разбира се, за това евентуално има заслуга и прелестният брачен партньор на София Вергара - Джо Манганиело, с който са на сантиментална отмора в Италия. По време на престоя си там двамата са се отдали на плажуване, сладко ядене и пиянство на коктейли. Посетили са град Равело, за който актрисата споделя, че е най-романтичното място на света, а самият рожден ден са отпразнували на остров Капри.

Започнали са с корабоплаване на яхта, празничен обяд, а след това са минали към по-шумно празненство с торта, танци и всичко, което е належащо за един рожден ден.

София Вергара и Джо Манганиело са женени от 2015 година Явно Джо към момента е сигурен в думите си, които преди време споделя за жена си:

"Знаех през цялото време, че тя е единствената. Тя беше в Ню Орлиънс, снимаше филм, а аз летях напред-назад с цел да бъда с нея. Току-що беше прекратила дълга връзка. Втория път, в който отидох да я видя, бях на летището и забелязах, че съм на корицата на списание People в издание за ергени. Като ерген номер едно. Грабнах го и отидох да приказвам с нея.

Казах ѝ: "Виж, знам, че преди малко излезе от тази дълготрайна връзка и разбирам, в случай че имаш потребност да бъдеш сама. Няма да ми хареса, само че ще те схвана. Но преди да отговориш, желая да видиш нещо... " Показах ѝ списанието, а тя стартира да разлиства, с цел да види кои са другите ергени. Тогава си споделих, че е дамата за мен. "

Снимки от почивката на Вергара вижте ТУК!

Източник: Дир
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР