Вчера Симеонов изригна остро срещу премиера, обвинявайки го, че го

...
Вчера Симеонов изригна остро срещу премиера, обвинявайки го, че го
Коментари Харесай

Белев: Борисов ми пратил SMS? Обсесии на един олигарх

Вчера Симеонов изригна остро против премиера, обвинявайки го, че го е саботирал и изиграл, отлагайки разглеждането от държавното управление на точката за разширение на ски зоната в курорта. Вицепремиерът съобщи, че не желае да вижда Борисов и даже загатна за разпад на обединението.

Борисов обаче не влезе в тона му, умерено съобщи, че не може да гледа всички телевизионни изяви на "разсърдения " си съдружен сътрудник, само че го почита и когато има проект за ръководство на парк "Пирин ", самичък ще внесе такава точка за разглеждане от Министерски съвет.

Симеонов обаче намеси и името на Тома Белев с думите:

"Разбрах, че Борисов е пуснал SMS на Тома Белев в 10 часа сутринта, че точката за концесията ще бъде отсрочена и събралите се на колекция пред Народното събрание две фамилии, тези простаци, незабавно се похвалиха във Facebook “.

По този мотив през днешния ден известният природозащитник разяснява пред Дир.бг:

"Как ще ми прати Борисов SMS, кой съм аз? Един елементарен жител, това са обсесиите на един олигарх , които са се трансферирали върху неговите политически обслужващи го лица, един български жител командва министър председател, Народно заседание, медии, ЮНЕСКО...

Обсесиите на хора, които смятат, че всичко се взема решение подмолно и някой на някого заплаща, са напряко смешни - по какъв начин един елементарен жител, който се занима с запазване на природата, заплаща на премиера, с цел да се спре развиването на Банско. Такива странни показа за света за мен са изненадващи, че мога да ги чуя от политик. А че един политик наскърбява жителите, наричайки ни простаци, оставям на неговата самостоятелна просвета, където липсват първите 7 години, човек нищо не може да направи ".

Белев беше безапелационен, че всеки може да реши кой лъже и даже предложи във Facebook на Симеонов, в случай че се съмнява, да пристигна да ревизира в телефона му.

"Това, което е значимо да се знае е, че Международният съюз за отбрана на природата излезе единствено преди 2 седмици с доста ясна оценка за това, което се случва в Национален парк "Пирин " и дефинира, че проектът за ръководство страда от стопански и политически напън и планува застрояване и изсичане, което съгласно мен е правилно ", разяснява още природозащитникът.

Той посочи, че е изпратил сигнал както до Симеонов, по този начин и до премиера и финансовия министър, в който ги уведомява, че може да се стигне до наказателна процедура за България, защото предлагането на екоминистъра Нено Димов за смяна на контракта на концесионера "Юлен " АД съставлява форма на държавна помощ. И по този начин концесионерът ще заплаща сред 15 и 60 пъти по-малко от концесионерите на плажовете.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР