„Вчера си изкарах невероятно с всички тези деца и техните

...
„Вчера си изкарах невероятно с всички тези деца и техните
Коментари Харесай

Парис Хилтън зарадва семейства, останали без дом в Мексико Сити

„ Вчера си изкарах необикновено с всички тези деца и техните фамилии в Сочимилко. Възнаграждаващо бе да прекарам малко време с тях и да видя домовете им, които са построили отначало след опустошителното земетресение и за които събирах дарения “.

Това написа Парис Хилтън в Instagram, където качи фотоси от своето посещаване в Сочимилко – оскъдно предградие на Мексико Сити. Звездата бе там, с цел да зарадва хората с дарове и научи от какво имат потребност.

Певицата провокира вдъхновение измежду локалните поданици, доста от които изгубиха домовете си след земетресението през 2017 година Тя бе донесла артикули от първа нужда, възглавници и парфюми от нейната лична линия.

„ Чувствам, че това е вторият ми дом, все едно съм била в Мексико през целия си живот. Обичам хората, мисля, че всички са красиви, имат страхотни сърца. Красиви са от вътрешната страна и извън, те са доста същински и невероятни “, сподели тя пред медиите, пристигнали да снимат визитата ѝ.

Звездата, чието последно подаяние за потърпевшите възлиза на 350 хиляди $, прекара съвсем през целия ден в диалози с разнообразни хора. Тя бе уловена от камерите да държи малко бебе, да прегръща възрастни хора и целува корема на бременна жена, която ѝ се радва.

„ Съжалявам за случилото се в този ужасяващ 19 септември. Сърцето ми е с всички вас. Искам да знаете, че мисля за вас, обичам ви и по тази причина пристигнах да ви поддържа през днешния ден. Когато чух какво се е случило при земетресението, сърцето ми се сви, бях унищожена “, сподели тя на събралата се към нея навалица.

Това не е първото посещаване на 37-годишната Парис Хилтън в Мексико Сити. През ноември 2017 година тя дойде още веднъж в градчето, с цел да донесе хранителни запаси на хората.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР