> Вчера село Петърч - община Костинброд беше блокирано от

...
> Вчера село Петърч - община Костинброд беше блокирано от
Коментари Харесай

Цигани от клана на Порката и Сопола дерибействат в костинбродско село

 > Вчера село Петърч - община Костинброд беше блокирано от полиция и жандармерия. Повод за тези дейности е пребития и зарязан в безпомощно положение чиновник от компания за защита.

Според поданици на селото през вчерашния ден по обяд пострадалия се засекъл в центъра на селото с няколко очевидно пияни роми от клана на ромския барон Борис Баков - Порката от, който трепери целия регион. Те се нахвърлили върху него с думите " Абе голтак, ти за какво си паркирал на нашите места на центъра ". След, което безусловно го смазали от пердах. След намесата на полицията и жандармерията двама от побойниците са в ареста, написа Блиц.

Никой, обаче в Петърч не има вяра, че ще има наказване, тъй като от доста години Борис Баков - Порката и синът му Петър Борисов, прочут, като Пепи - Сопола се имат за недосегаеми. За тях работят мощни банди от джебчийки, които им носят милиони евро годишно от страните в западна Европа. Наскоро по време на обилен прием Пепи Сопола декларирал, че с татко му желаят да купят всички останали къщи в селото и да изгонят българите.

" Живеем си доста добре с другите роми, само че с тия няма оправия. Бият наред, и българи, роми и никой нищо не може да им направи. Хвалят се, че имат хора по върховете и не им пука. Идва даже Вероника Димитрова от Нова телевизия, с цел да прави следствие за тях, а те й се изсмяха зад тила, като си потегли. Даже се снимаха на видео във Facebook и я назоваха с какви ли не обидни думи ".

Порката го е боязън единствено от жена си. Дори не смее да пуши цигари пред нея. Ама и тя горката нещо не е добре, върви на гробищата, събира дървени кръстове и си ги троши в главата. Някой й бил споделил, че по този начин се събират сили от мъртвите. Това споделя комшия на Порката и Сопола, поискал анонимност. А думите му удостоверяват няколкото " лайфа " във Facebook на, които се вижда по какъв начин макар наличието на полиция и жандармерия в Петърч Пепи Сопола отваря галони с 12 годишно и бутилки с 30 годишно уиски, усилва крепко музиката и демонстрира кой е босът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР