Вчера, седми октомври, принц Хари и Меган Маркъл присъстваха на

...
Вчера, седми октомври, принц Хари и Меган Маркъл присъстваха на
Коментари Харесай

Меган вече няма какво да крие

Вчера, седми октомври, принц Хари и Меган Маркъл участваха на евентуално последното публично събитие преди да излягат в дълъг отпуск най-малко до края на годината.

Те първо се срещнаха с военни и техните фамилии в замъка Уиндзор, а по-късно почетоха възпоменателна гала в Уестминстърското абатство.

За случая херцогинята на Съсекс избра тъмносиньо палто и шапка в същия цвят. А преобладаващите мнения в обществените мрежи и медиите са, че наподобява някак разхубавена, само че и по-спокойна .
 Снимка 451676

Вероятно откакто към този момент всички знаят какво се усеща и през какво минава, Маркъл не изпитва нужда да се преструва. И щом този товар е паднал от плещите й, това незабавно оказва въздействие на метода, по който наподобява.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) на Ное 7, 2019 в 2:16 PST

Хари и Меган за следващ път съумяха да съкратят дистанцията с хората, с които се срещат. На дами под пагон херцогинята съобщи, че се възхищава, тъй като може единствено да си показа какъв брой им е мъчно да бъдат надалеч от децата си, които се трансформират всекидневно.
 Принц Хари, Меган Маркъл и поддръжката от Камила Паркър
Как Камила завоюва Хари и Меган

В точния миг

Двамата с Хари не пропуснаха да отговорят и на няколко въпроса за сина им, които им бяха заложени. Малкият Арчи навърши половин годинка на шести ноември, а майка му Mеган разкри, че той към този момент може дa пълзи и има два зъба , написа Daily Mail.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР