Вчера, седми октомври, принц Хари и Меган Маркъл присъстваха на

Вчера, седми октомври, принц Хари и Меган Маркъл присъстваха на ...

Меган вече няма какво да крие.


Вчера, седми октомври, принц Хари и Меган Маркъл присъстваха на вероятно последното официално събитие преди да излягат в дълъг отпуск поне до края на годината.

Те първо се срещнаха с военни и техните семейства в замъка Уиндзор, а след това уважиха възпоменателна церемония в Уестминстърското абатство.

За случая херцогинята на Съсекс избра тъмносиньо палто и шапка в същия цвят. А преобладаващите коментари в социалните мрежи и медиите са, че изглежда някак разхубавена, но и по-спокойна.
Снимка 451676

Вероятно след като вече всички знаят какво се чувства и през какво преминава, Маркъл не изпитва необходимост да се преструва. И щом този товар е паднал от плещите й, това веднага оказва влияние на начина, по който изглежда.

Вижте тази публикация в Instagram.
Публикация, споделена от The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) на Ное 7, 2019 в 2:16 PST

Хари и Меган за пореден път успяха да скъсят дистанцията с хората, с които се срещат. На дами под пагон херцогинята заяви, че се възхищава, защото може само да си представи колко им е трудно да бъдат далеч от децата си, които се променят ежедневно.
Принц Хари, Меган Маркъл и подкрепата от Камила Паркър
Как Камила спечели Хари и Меган

В точния момент

Двамата с Хари не пропуснаха да отговорят и на няколко въпроса за сина им, които им бяха зададени. Малкият Арчи навърши половин годинка на шести ноември, а майка му Mеган разкри, че той вече може дa пълзи и има два зъба, пише Daily Mail.

Източник: lifestyle.bg