Вчера се завихри нов скандал около съпругата на президента Румен

...
Вчера се завихри нов скандал около съпругата на президента Румен
Коментари Харесай

Деси Радева се подигра със Слави: Никулден бе ден за шарани. Сготвени!

Вчера се завихри нов скандал към брачната половинка на президента Румен Радев Десислава. Всичко потегли от "Шоуто на Слави ", в което водещият извади документ, в който Радева била записана като зам.-шеф на българската делегация за Конференцията на Организация на обединените нации за климата в полския град Катовице, заяви Епицентър.

Истината обаче се оказа друга - Десислава Радева изобщо не е била включена в делегацията за Катовице, тя е имала обособена стратегия, която е била в Краков. Оказва се, че документът, който Слави сподели, изобщо не е пристигал във Външно министерство, защото това е сбъркана версия на акредитацията за форума.

Самата Радева не остана длъжна на изказванията на Дългия, иронизирайки слуховете в персоналния си профил в обществената мрежа. Първата дама пусна тематичен музикален привет, допълнен с коментар. Ето какво написа тя:

Това, щото съм неприкрит еколог. И зам.ръководител на делегация.
Иначе, през днешния ден бе Никулден. И бе ден за шарани. Сготвени!

Думите на Радева съдържат явна подигравка. А препратката към вчерашния Никулден и символиката на рибата е повече от ясна - под "шарани " президентшата засяга хората, които не престават да се "връзват " на спекулациите, в които е забъркано името й.

Заглавието на парчето, което Радева е подбрала също е красноречиво: "Imagine Dragons " на бандата "Radioactive ". Неслучайно тя е избрала версия, в която се съдържа и целият текст на шлагера.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР