Вчера се видяхме с колегите Петков и Василев, и разговаряхме

...
Вчера се видяхме с колегите Петков и Василев, и разговаряхме
Коментари Харесай

Нинова: До неделя трябва да изчистим коалиционното споразумение

" Вчера се видяхме с сътрудниците Петков и Василев, и разговаряхме по противоречивите въпроси ", разгласи водачът на Българска социалистическа партия в оставка Корнелия Нинова на влизане за първото съвещание на новия парламент. Тя добави, че са се разбрали до неделя да бъдат изчистени всички неща по съдружното съглашение.

" От останалите партии са съгласни да почистим противоречивите въпроси, да подпишем съдружно съглашение и тогава да приказваме за имена на министри ", уточни още Нинова. Тя отхвърли информациите, че е номинирана за един или различен пост - ръководител на Народното събрание или вицепремиер.

" Върви се към сформиране на държавно управление. България ще има държавно управление в 47-ия парламент ", съобщи от своя страна Георги Свиленски от Българска социалистическа партия.

" Предстои лидерска среща, с цел да бъдат финализирани диалозите в 18 секторни политики. На тази среща ще бъдат изяснени нещата ", уточни Свиленски и отхвърли сметките на сътрудника си Румен Гечев от началото на седмицата за формулата за постоянен кабинет - 8-4-3-2.

Той акцентира, че се договаря за формула за политиките, като в центъра на внимание е по какъв начин да се вдигнат приходите на българските жители.

" Работи се за цялостен мандат ", съобщи Свиленски.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР