Вчера се състоя софийската премиера на най-новия български филм -

...
Вчера се състоя софийската премиера на най-новия български филм -
Коментари Харесай

Премиерата на "Завръщане" – стил и блясък по холивудски

Вчера се състоя софийската премиера на най-новия български филм - " Завръщане ", дело на режисьора Ники Илиев. Лентата събра вкупом голям брой от актуалните звезди на българското кино, а тяхната поява на аления килим беляза дебютната вечер с доста искра.

Макар и единствено за няколко часа, атмосферата на Холивуд като че ли бе прекосила океана и се бе пренесла в нашата столица. Вълнение и усмивки, ярки светлини и светкавици, грациозност и жанр... имаше от всичко, освен това по доста.

Още преди идването на актьорите, изпълняващи основните функции в продукцията, хората започнаха да се събират пред стената, отредена за фотоси. Еуфорията болести даже инцидентните минувачи, които в началото не знаеха за събитието, само че разбирайки, бързо се сляха с тълпата и извадиха телефоните си, подготвени да снимат известните лица.

И до момента в който всички чакаха с боязън известните персони на България, най-малките им фенове се трансфораха в център на вниманието. Десет деца на разнообразни години стъпиха пред фотографските обективи, очаровайки всички с непринуденото си държание и чиста наслада, изписана по лицата им.

Не мина доста време и екипът на " Завръщане " стартира да идва един по един, като наличието им аргументи същински екстаз и удивление у хората. Имената им трескаво се носеха на невисок глас измежду редиците, провокирайки очите на почитателите да обходят навалицата, с цел да ги съзрат. Най-смелите съумяха да се приближат с молба да си създадат селфи, а отводи нямаше.

Ники Илиев, Сашо Кадиев, Орлин Павлов, Башар Рахал, Богомил Грозев и Бойко Кръстанов - представляващи мъжката част на кино лентата, бяха заложили на формален дрескод. Господата носеха изискани черни костюми, като само Павлов и Кадиев бяха се спрели на смокинг с папийонка, а Ники и Орлин се отличаваха от останалите със синия цвят на облеклата си.

Дамите също бяха предпочели изтънчената визия и запълниха вечерта с хубостта си. Бившата манекенка Райна Караянева носеше бял гащеризон без презрамки и необятни крачоли, до момента в който Искра Донова се бе спряла на изчистена черна рокля с дължина над коляното.

Без подозрение, обаче, най-силно усещане направи прелестната Диляна Попова. За премиерата тя бе избрала къса черна рокля с дълги ръкави и надълбоко V-образно деколте с пайети, улавящи светлината. Перфектната фигура на актрисата като че ли бе обхваната от необятното нощно небе извън, обсипано с проблясващи звезди. Тоалетът и бе пристегнат в талията от необятен колан с цип в предната част, а с цел да приключи външния си тип, тя носеше черни обувки на висок ток, сребриста чанта и ефектни обеци с камъни.

" Силно се надявам феновете да видят хубав, въодушевяващ и забавен филм, който да ги забавлява, само че и допре прочувствено. За мен е доста значимо възприятията, които е провокирал у хората, да остане в тях ", сподели Ники Илиев пред Life.dir.bg.

" Филмът, по някакъв метод, е завръщане към мен самия - към по-забавните, само че в това време и по-сериозни продукции. Надявам се, че това е крачка напред в работата ми като режисьор ", показа още Илиев.

За облика си на екран, той сподели, че е спорен и друг от всичко, което е правил до момента. Ники призна, че е било предизвикателство да режисира, играе и поддържа отлична физическа форма, нужна за персонажа му.

" Ролята ми е много приятна, аз персонално доста я одобрявам. Вчера гледах за първи път " Завръщане " и ми подхожда, че героинята ми има особености в характера си... Тя е малко по-специфична, занимава се с изкуство, има готино възприятие за комизъм и съумява доста леко да пързаля момчетата, което беше прелестно за изиграване ", показа Диляна Попова, издавайки че повода за вълнението ѝ на премиерата са сътрудниците, с които е работила.

Сред специфичните посетители на събитието бяха Михаела Филева, Ева Георгиева, Любомир Ковачев и половинката на Диляна - Асен Блатечки, който дойде с дребния им наследник Борил.

" Завръщане " споделя историята на група другари, които се прибират в родния си град, с цел да спасят от съсипия къщата от детството на един от тях, с което преоткриват самите себе си. В сюжета се преплитат няколко любовни истории, а героите от време на време попадат в абсурдно-комични обстановки.

От този петък лентата ще се прожектира във всички кина в страната.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР