Вчера се състоя редовно заседание на правителството, на което бяха

...
Вчера се състоя редовно заседание на правителството, на което бяха
Коментари Харесай

Китай одобри мерки за насърчаване на външната търговия

Вчера се състоя постоянно съвещание на държавното управление, на което бяха разисквани ограничения за стабилизиране и поощряване висококачественото развиване на външната търговия. Също по този начин бе признато решение за усъвършенстване на ограниченията за ръководство на валутата, тъй че да бъдат улеснени трансграничната търговия и вложения.

На фона на новата конюнктура и провокации пред външната търговия, министрите взеха решение да продължи усъвършенстването на ограниченията за данъчни облекчения върху износа на артикули, набиране на капитали за търговия, кредитиране и обезпечаване. Ще бъде подложен акцент върху построяването на мрежата от зони за свободна търговия с високи стандарти, както и ще се задълбочи промяната, обвързвана с премахването и опростяването на административни процедури.

Правителството ще спомага за ефикасното потребление на терените на икономическите и безмитни зони за основаване на улеснения за търговията и ще работи за образуването на нови модели за външна търговия.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР