Вчера се състоя премиерата на поредния епизод на Nintendo Direct,

...
Вчера се състоя премиерата на поредния епизод на Nintendo Direct,
Коментари Харесай

Unravel 2 и Hellblade излизат за Switch тази пролет

Вчера се състоя премиерата на следващия епизод на Nintendo Direct, от който стана ясно, че един куп видеоигри ще излязат за платформата на Switch в идващите няколко месеца.

Продължението на Unravel, една от най-симпатичните игри от последните години, ще е следващото заглавие, което намира място в конзолата на Nintendo. Този път, прежденото дребосъче не е единствено. То си има другарче, с цел да може да му се насладите двойно, вие и вашето семейство и другари в сингъл, местен кооператив и мулти. Unravel 2 излиза за Switch в края на идващия месец.

По-късно тази пролет, друга известна игра също ще направи предстоящата си премиера тук: Hellblade: Senua’s Sacrifice. Спечелила голям брой оценки, любовта на геймъри и рецензия, както и вниманието на Microsoft, които получиха предходната година основателите на играта, Ninja Theory, Hellblade ще показва своята прочувствена мощ и за Switch. Точната дата ще разберем евентуално до месец-два.

Отново тази пролет, почитателите на нетрадиционните хорър прекарвания ще се допрян до Dead by Daylight. Рейсинг фанатиците пък получават Grid Autosport. Версията на играта за Switch ще включва всички режими, писти и излязлото в допълнение наличие за играта, като с помощта на новаторския темперамент на конзолата, ще може да играете играта по този начин, както няма опция на никоя от останалите платформи, за които тя към този момент излезе. Grid Autosport за Switch ще излезе това лято. Nintendo Direct приключва с удостоверение на новината, че за пръв път за подпора на компанията излиза игра от света на Асасина. Това ще е ремастерираната версия на Assassin’s Creed III.

Всички анонси може да видите във видеото нагоре.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР