Вчера се проведе среща между Васил Божков и тартори от

...
Вчера се проведе среща между Васил Божков и тартори от
Коментари Харесай

Васил Божков, който пести от данъци, плаши левскарите: Фалират ме и Левски умира

Вчера се организира среща сред Васил Божков и тартори от фракциите на Левски. Тя продължи към два часа на " Герена ".

На срещата са участвали още изпълнителният шеф на " сините " Павел Колев и финансовият шеф на " Нове холдинг ".

Божков е изискал поддръжка от последователите, откакто стана ясно, че бизнесът му е заплашен - Национална лотария и лотария България има проект да преминат под държавна шапка.

Припомняме, че неотдавна бизнес сътрудници на Божков го изобличиха в грандиозна машинация с налози, а в случай че думите им са правилни, то държавната хазна е ощетена с над 400 милиона лв. в последните няколко години. Става дума за така наречен Цеките - Цветомир Найденов и Боян Найденов които стоят с имената си зад изобличаването на Божков, който подава нечетливи данъчни заявления, с цел да заплаща по-малко от съперниците си от държавната
лотария.

" Фалират ли ме, няма по какъв начин да давам пари за Левски, той умира. Дал съм 22 милиона лв. за една година. Имаме проект за пет години с цел да оздравим клуба, да имаме стадион. Не виждам кой ще дава по два милиона всеки месец.

Разберете, че ситуацията е доста тежко. Главболгарстрой и Виваком всеки миг могат да пуснат каузи за оповестяването на клуба в неплатежоспособност. Не го вършат поради нас, защото им обясняваме, че ще се изложат. Погасяваме отговорности, само че всеки ден има подводни камъни ", декларирал Божков.

Божков споделил още, че съвсем бил договорил Ивелин Попов.  " Да. Лично аз водех договаряния с него. Той се съгласи да играе в Левски, само че има проблем с съветския му клуб ", споделил предприемачът.

Все още нито един от фракциите на Левски не е оповестила своята позиция по тематиката.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР