Вчера се появиха няколко слухове относно евентуален трансфер на супрезвездата

...
Вчера се появиха няколко слухове относно евентуален трансфер на супрезвездата
Коментари Харесай

В Италия: Няма как Роналдо да си тръгне от Ювентус!

Вчера се появиха няколко клюки по отношение на възможен трансфер на супрезвездата Кристиано Роналдо, най-много във френския първенец Пари Сен Жермен. Днес обаче водещите италиански издания „ Gazzetta dello Sport “ и „ Corriere della Sera “ са на тъкмо противоположното мнение и дават съществено пояснение на тяхното мнение.

Според двете медии първенецът на Серия А няма никакво желание да се разделя с най-популярния си футболист, тъй като като се изключи че е извънредно скъп с головете си на терена, той е от голямо значение и за спонсорските контракти на клуба.

Популярността на нападателя и наличието му в отбора на „ биаконерите “ са помогнали за решението на застрахователния колос „ Allianz “ да се съгласи да удължи рекламния си контракт с Юве за нови седем години - от 2023 до 2030.

От „ аdidas “, които вършат оборудването на отбора, също са били повлияни от обстоятелството, че Роналдо играе за „ остарялата госпожа “ и са решили да вложат в отбора още най-малко 408 милиона евро за период от 8 години.

Роналдо играе на „ Алианц Стейдиъм “ от лятото на 2018 година, когато мина от Реал Мадрид. Договорът му с „ биаконерите “ е до 2022 година, а самият футболист получава по към 30 милиона евро заплата годишно.

As contas da Juventus que podem determinar o futuro de Cristiano Ronaldo
— O Jogo (@ojogo)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР