Вчера се обясни, че причината е високата инфлация, за да

...
Вчера се обясни, че причината е високата инфлация, за да
Коментари Харесай

Копейкин се хвали в БНТ: С подписката в защита на българския лев отложихме влизането в еврозоната

Вчера се изясни, че повода е високата инфлация, с цел да не влезем на 1 януари 2024 година. Причините са постоянно политически, тъй като в Хърватия също имаше висока инфлация. В Брюксел към този момент схванаха, че България не е подготвена за влизане в еврозоната. В същина подписката в отбрана на българския лев реализира първия си сериозен резултат. Това съобщи в студиото на Българска национална телевизия водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов.

Но водещият не възрази, че е несъстоятелно решението на Брюксел да бъде отсрочено влизането на страната в еврозоната като заслуга на партия „ Възраждане “, тъй като то е резултат от несвършената работа на служебните държавни управления на Румен Радев. 

Все повече хора у нас схващат, че въвеждането на еврото ще бъде гибел за тях. Затова подписката продължава, срокът е до 10 април, ще съберем нужните подписи, с цел да се състои този референдум. Докато не се произнесе български народ не би трябвало да бъде въведено еврото в България, в случай че хората не желаят, уточни водачът на „ Възраждане “. 

По неговите думи „ Демократична България “ е трансформирала доносите в своя политическа платформа по тази причина я назовава „ Доносническа България “. Те непрекъснато подават сигнали в прокуратурата, към този момент има две каузи против доносници от Демократична България. Всички тези провокации демонстрират боязън, че българският народ се разсънва. Ние към този момент имаме свободата да решаваме ориста си. Ние не сме врагове на еврото, ние сме бранители на български лев. Парите са единствено принадлежности.(…) Ние би трябвало да запазим борда и българския лев. Когато влезем в еврозоната, пада борда, а курса лев-евро не е закрепен. Освен това няма гаранции за нашите финанси и спестявания, опита се да отбрани позицията си Костадинов.
Той удостовери, че у нас има корупция, само че тя би трябвало да се взема решение от нашата страна, а не от непозната страна. 

Ние сме огромни критици на правосъдната власт, аз съм пострадал от дейностите на прокуратурата. Но това не означа, че ще желая друга страна да взема решение тези проблеми, тъй като ние сме суверенна страна. (…) Трябва да има форма на надзор върху основния прокурор, без значение по какъв начин се споделя той. В правосъдната власт би трябвало да има надзор. Нашият законопроект за правосъдната власт беше признат на първо четене. Но в последната седмица, когато трябваше да се одобряват на второ четене измененията в закона, част от Демократична България и 20 депутатит от Политическа партия не бяха в залата, разяснява Костадин Костадинов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР