Вчера се изигра първият от двата снукър сблъсъка между Марк

...
Вчера се изигра първият от двата снукър сблъсъка между Марк
Коментари Харесай

Властелините на снукъра превзеха София

 Български гении ще играят против Марк Уилямс и Джон Хигинс  Марк Уилямс: Идвам в България за нова победа над Джон Хигинс
Вчера се изигра първият от двата снукър конфликта сред Марк Уилямс и Джон Хигинс, които са под надслов Winbet снукър реванш. Както е известно, Марк Уилямс победи противника си на финала на Световното състезание през април тази година.

В столичната зала " Универсиада " " уелският змей " победи още веднъж шотландския си съперник, разгромявайки го с 5-1 фрейма. Преди въпросната среща Уилямс и Хигинс се срещнаха с почитатели в столичен мол.

След раздадените подписи и усмивки пред камерите двамата седнаха за известно време и на блек джек масата. Когато свършиха със заниманието, двамата бяха учтиви да отговорят на няколко въпроса за OFFNews.


Здравейте господа! Как се чувствате?

Д.Х: Чувстваме се отлично.

М.У: Много сме добре. Не съм за първи път в България.


Това не е първата Ви аудиенция тук. Кажете ми какво си спомняте от предходните си визити?

Д.Х: Имам хубави мемоари от България. Спомням си ентусиазма на почитателите и че храната е доста вкусна.

М.У: Когато участваме по шампионати, не ни остава доста време да разгледаме местата, които посещаваме. Сега ще опитам да наваксам. Харесват ми хотелът, личният състав и хората са доста готини. Надявам се да видя повече от България.

Джон Хигинс знае по какъв начин да печели в България. Визирам трофея му от Открития шампионат през 2013 година. Г-н Уилямс, ще съумеете ли още веднъж да надделеете над него, както на Световното състезание през април?

М.У: Силно се надявам, че ще съумея още веднъж да го победя, с цел да не му разреша да вземе реванш.(смее се)

Благодаря Ви доста! Сигурен съм, че ще извършите ужасно шоу за почитателите. Успех и на двама Ви и шанс на идното Открито състезание на Англия.

Не пропускайте мач номер 2 сред Уилямс и Хигинс довечера от 20:00 в пловдивската зала Колодрума.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР