Вчера се е провела специална среща в Монако между президента

...
Вчера се е провела специална среща в Монако между президента
Коментари Харесай

Бост ще играе за България през февруари, срещна се с Глушков и Барчовски в Монако

Вчера се е провела специфична среща в Монако сред президента на БФБаскетобл Георги Глушков, новия селекционер на националния тим Росен барчовски и национала Дий Бост. Това се е случило преди последния мач на „ монегаските” в Еврокъп за 2019 година.

На срещата също са участвали треньорът на Монако Саша Обрадович и този на Левски Лукойл Константин Папазов, оповестиха от БФБаскетбол.

„ Позитивно съм надъхан за присъединяване на Бост в националния тим, както и за новия квалификационен цикъл. Той се срещна с Росен Барчовски, говорихме и обядвахме дружно. Срещата беше ползотворна. И от управлението на отбора, и от самия Бост получихме увещание, че той ще играе за България през февруари, стига да е здрав, несъмнено “, разяснява Глушков след провелата се срещата.

Президентът на БФБаскетбол, Барчовски и Папазов изгледаха онлайн провалянето на Монако от Виртус Болоня със 72:81 в финален мач от Група А в Еврокъп. За 30 минути игра националът ни приключи с 6 точки, 6 битки и 4 асистенции. Над всички за спечелилите бе Милош Теодосич с 25 точки. Въпреки загубата, Монако към този момент си бе обезпечил място в идната фаза на шампионата. Напред от група А не престават още Виртус Болоня, Андора и Промитеас Патра.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР