Вчера рано сутринта в личното ми пространство /месинджър/ нахлу г-жа

...
Вчера рано сутринта в личното ми пространство /месинджър/ нахлу г-жа
Коментари Харесай

Цветеслава Гълъбова: Страховете им много са нараснали. Има защо

Вчера рано сутринта в персоналното ми пространство /месинджър/ нахлу госпожа професорката антоанета христова, с цел да ми изясни, че съм непрофесионална, нападателна и неудовлетворена, че не съм й на образованието и равнището. Всичко това го била открила с проективна методика.
Поводът беше пост на МОЯТА стена по отношение на нейните разбори и мнението ми за слагаческото й държание. Този пост се е популяризирал, стигнал е до нежната й душа и я беше вбесил.

Та, по този мотив се размислих над две неща:

Първо - откакто съм толкоз дребна, незначителна, неудовлетворена, нападателна, непрофесионална и така нататък за какво госпожата " на равнище " се занимава с такава шушумига, по какъв метод съм станала значима за нея, че ми написа гневни известия.

Второ - откакто клакьорите на герб /в събота и една самоковска герберка ми писа на персонални, че съм " мръсна, нагла комунистка " / се занимават с мен - един просто несъгласен с тях човек, е ясно за какво нападнаха по този начин грозно и " мъжки " Ренета Инджова. Отдавна изричам несъгласието си, от дълго време пиша срещу смешковците, които " проучват " по студиата, включително и госпожа професорката, само че едвам в този момент се впечатлиха от това.

Значи страховете доста са им нарастнали. И има за какво.

Фейсбук, доктор Цветеслава Гълъбова

Вчера рано сутринта в персоналното ми пространство /месинджър/ нахлу госпожа професорката антоанета христова, с цел да ми изясни,...
Posted by Цветеслава Гълъбова on Sunday, August 2, 2020
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР