Вчера принц Хари и неговата съпруга Мегън направиха своята първа

...
Вчера принц Хари и неговата съпруга Мегън направиха своята първа
Коментари Харесай

Смях по семейно: Мегън Маркъл и Камила се забавляват, докато принц Хари се бори с пчела

Вчера принц Хари и неговата брачна половинка Мегън направиха своята първа публична обществена поява след сватбата им на градинско празненство в Бъкингамския замък.

Празненството беше проведено в чест на бащата на принц Хари, принц Чарлз, за многогодишната му благотворителна активност. На празненството участваха над 6000 души, свързани с благотворителните организации, подкрепяни от принц Чарлз.

Сред гостите бяха и избавителните екипи от Манчестър, които оказаха първа помощ на потърпевшите от терористичния атентат в града, извършен по време на концерт тъкмо преди една година.

 Мегън Маркъл Getty/Gulliver

За пръв път принц Хари и брачната половинка им бяха дружно на обществено място след нощния банкет, последвал венчавката им. Принцът произнесе малко слово за благотворителната активност на татко си. "Неговият възторг и неговата сила са в действителност заразителни! ", посочи херцогът на Съсекс.

 Мегън Маркъл Getty/Gulliver

По средата на речта, принцът бе пресечен от нежелателен нахалник, а точно една пчела. Той спря за миг изявлението си, а по-късно се извини и изясни на публиката, че пчелата малко го е изплашила. Мегън и Камила не съумяха да сдържат смеха си след занимателната преживелица и се разсмяха дружно с останалата аудитория.

Very funny moment as The Duke of Sussex, watched by his new bride, gets bombed by bumblebee as he gives a warm and witty speech to mark Prince Charles’s 70th birthday pic.twitter.com/HTOeZzIJmr
— Rebecca English (@RE_DailyMail) May 22, 2018
 Мегън Маркъл Getty/Gulliver

Изглежда, че двете се схващат чудесно, тъй като по-късно бяха видяни да се държат за ръка. Херцогинята на Съсекс сигурно храни доста благи усеща към роднините на Хари, които я одобриха в действителност топло в фамилията си, а принц Чарлз даже я съпроводи до олтара по време на сватбената гала.

 Мегън Маркъл Getty/Gulliver

Мегън изглеждаше необикновено по време на първото си кралско събитие като херцогиня. Тя бе избрала неясно розова рокля на марката Goat и шапка с външна страна на Philip Treacy.

 Мегън Маркъл Getty/Gulliver

Каним те да се включиш в читателското допитване на Edna.bg. Приеми го като покана за другарство – ти към този момент знаеш всичко за нас, ще се радваме и ние да опознаем теб, с цел да станем още по-близки и да сме ти още по-полезни. Ще ти отнеме 2 минути! Виж повече тук!

 една пита
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР