Вчера примата обяви най-големия си концерт през последните 30 години,

...
Вчера примата обяви най-големия си концерт през последните 30 години,
Коментари Харесай

Свършиха билетите по 350 лева за Лили Иванова в Арена Армеец

Вчера примата разгласи най-големия си концерт през последните 30 години, като събитието ще се състои на 14 декември. Билетите за концерта незабавно бяха пуснати в продажба на цени от 60 до 350 лв., като най-скъпи са ВИП местата директно пред сцената. От тях през днешния ден налични са едвам към 60, като тези на първите редове са изцяло изчерпани. Доста по-бавно се продават пропуските по 60 лв., които са най-евтини. Те са най-далеч от сцената, само че пък са единствения метод почитателите на Иванова с по-скромни благоприятни условия да я чуят. Останалите цени са 90, 110, 130, 150, 180, 200, 250 и 300 лв..
Реклама
Тази година Лили разгласи 20 концерта в цяла България, като турнето започва на 16 май от Благоевград, а на 20 май тя още веднъж ще пее в Народния спектакъл. Лили Иванова ще извиси глас и във Велико Търново, Русе, Пловдив, Бургас, Варна, Шумен, Пазарджик, Сандански, Кърджали, Стара Загора, Панагюрище, Кюстендил, Смолян, Плевен, Враца, а финалът на турне 2024 ще е в " Арена София ". Лили Иванова е първият попизпълнител, който в последните 12 години за трети път ще изпълни " Арена Армеец ".

Лили тази година чукна 85 години. За пръв път изпълнителката на шлагера " Детелини " ще пее под съпровода на оркестъра на Софийската опера и балет, който ще бъде дирижиран от един от най-талантливите млади диригенти маестро Константин Добройков. На сцената ще се съберат 67 надарени музиканти, дружно с бенда на Лили Иванова. Музикален продуцент и аранжор на концерта е Ангел Дюлгеров, който е китарист и цигулар.
Реклама
Иванова особено благодари на акад. Пламен Карталов – шеф на Софийската опера и балет за отношението и уважението. През 2012 " Пеещото сърце на България ", както я назова Стефан Цанев, беше първият бг попизпълнител с концерт в зала " Арена Армеец ", когато сама - единствено с музикантите си - се изправи пред 15 000 фенове.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР