Вчера при откриването на 48 НС всяка една парламентарна група

...
Вчера при откриването на 48 НС всяка една парламентарна група
Коментари Харесай

Стефан Янев: Нека се обединим около една кандидатура и да дебатираме

Вчера при откриването на 48 Народно събрание всяка една парламентарна група направи своята тирада. В тази тирада аз споделих едно от главните ни послания - че сме тук да търсим решения в полза на всички български жители, съобщи от парламентарната естрада Стефан Янев от " Български напредък ".

Решението, което от през вчерашния ден не можем да вземем за това кой да води палрамета, е показателно, че консенсусът в тази зала се получава мъчно. Моите наблюдения от присъединяване на няколко председателски съвета е, че в тях се получиха първи проблясъци на логичен разговор. След това беше коментиран и положителният звук от тази естрада. Това беше първото малко единодушие, което беше реализирано. Този конструктивизъм липсва в предложенията, които чуваме. В момента не е доста ясно какво желаеме да дискутираме, сподели той.

Вече няколко пъти беше казано, че в продължение на тези часове не можем да намерим ключа към тази врата. Колко още да продъжлаваме в този дух? Нека се обединим към една кандидатура. Да дебатираме плюсовете и мимусите и да гласуваме. Този диалог до моемнта не е работлив. Към този миг смянтам, че присъединяване на коалиция " Бъгларски напредък " в следващи диспути за критерии е безпредметно, сподели още Янев.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР