Вчера пред очите ми, в краката ни умря човек. Удавен,

...
Вчера пред очите ми, в краката ни умря човек. Удавен,
Коментари Харесай

Пловдивчанин с потресаващ разказ за смъртта на Силистар: Стана пред очите ми!

Вчера пред очите ми, в краката ни умря човек. Удавен, ударен, на един от най-посещаваните и красиви плажове по Черноморието ни. Така пловдивчанин стартира описа си в обществената мрежа Facebook за трагичния случай на Силистар , за който Plovdiv24.bg към този момент ви осведоми. Ето и продължението:

Последно видях антуража на Валко Симеонов от 4 автомобила и още толкоз охранители да се кара на някакви тиквеници за мощна музика, та в случай че не я спрат, щял и Национална агенция за приходите да им изпрати. Но да се върнем на бедния човек, който е набор на татко ми, а ревящата му жена носеше чанта като на доста майки, тези кафявите! 35 минути продължи сърдечния масаж от инцидентни горди жители на света. Опитваха се всички, кой каквото може да стори - сърца имаме, но коли за спешна помощ не!

Най-близкият сектор с кола за спешна помощ се оказва в Царево, което е намира на към 28 км планински път! Не са отговорни лекарите, те пристигнаха, само че доста късно, може би Валери с 4-те си автомобила антураж щеше да пристигна по-бързо. Този нечий татко можеше през днешния ден да реже гордо любеница на децата си и да похвали някой съсед за добра терца белот. Ама няма, “щото нямаше кола за спешна помощ, а Валери има три... До плаж Силистар се намират: Резово, Синеморец, Варвара, Ахтопол, къмпингите Арапя, Делфин, Силистар, Царево - общо към 10 хиляди души. Пазете се... 
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР