Вчера полицаи засекли 19-годишен хлапак зад волана на лека кола

...
Вчера полицаи засекли 19-годишен хлапак зад волана на лека кола
Коментари Харесай

Полицаи задържаха почерпен хлапак без книжка с нередовен автомобил

Вчера служители на реда засекли 19-годишен малчуган зад кормилото на лека кола без предна регистрационна табела. По-късно униформените открили, че водачът е освен недееспособен,но и пийнал, оповестиха от Министерство на вътрешните работи във Враца.
Във врачанското село Михайлово в 18,35 часа чиновници на районното ръководство в Козлодуй и на зоналното жандармерийско ръководство в Плевен спрели за инспекция „ Форд Фиеста”, чиято предна табела очевидно липсвала. Задната табела на автомобила била там, само че за нея се оказало, че принадлежи на напълно друга лека кола – „ Рено 19”. Полицаите разкрили, че лидерът Д.А.Б. от видинското село Септемврийци няма издадена шофьорска брошура. След направена информация с масивите на Министерство на вътрешните работи по номер на рама било открито, че „ Форд”-а не е регистриран по открития ред. На 19-годишния юноша бил изработен алкотест, който излязъл позитивен – 1,98 промила в издишания въздух.
На Д.Б. били формирани 4 акта и публикуван ваучър за здравно проучване. Същият бил арестуван за период до 24 часа. По случая е формирано бързо произвеждане в районното ръководство в Козлодуй.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР