Вчера, под ръководството на Районна прокуратура – Благоевград е започнало

...
Вчера, под ръководството на Районна прокуратура – Благоевград е започнало
Коментари Харесай

С не викай, ще те убия мъж блудства с млада жена

Вчера, под управлението на Районна прокуратура – Благоевград е почнало следствие по формирано досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение по член 150, ал.1 от Наказателен кодекс – осъществяване на блудствени дейности за възбуждане и угаждане на полово предпочитание без съвкупление.
Около 21:45 ч. на 21.01.2020 година 21-годишна жена вървяла по пешеходна алея сред кампуса на Американските общежития и реката в Благоевград за среща с приятеля си. Забелязала мъж, който създавал усещане, че я дебне. Забързала се в посока магазин „ Кауфланд “, като обръщайки се видяла, че същият е с разкопчан панталон. Обадила се по телефона на приятеля си и му споделила терзанието си по отношение на вървящия след нея чужд. Преди да завърши диалога чула зад себе си гласа на мъжа, който й споделил да спре. Изплашената жена направила опит да избяга, само че била застигната от него.
Преодолявайки съпротивата й със мощ и удари, нападателят почнал да прави с нея блудствени дейности. В този миг в далечината се чул гласът на нейния другар, който станал очевидец на протичащото се и побързал да я отбрани. Извършителят прекратил дейностите си и побягнал.
На органите на реда било обещано в детайли изложение на мъжа, който няколко часа по-късно е бил арестуван.
С оглед събраните доказателства Районна прокуратура – Благоевград е привлякла в качеството на обвинен М.Л. (на 54 години). Наред с осъществените от него с младата жена блудствени дейности, той я блъснал с пестник в лицето и в корема, запушвал й устата и я заплашил с думите „ Не викай, ще те убия “.
С разпореждане на наблюдаващия прокурор обвиненият Л. е арестуван за период до 72 часа. Предстои произнасянето на съда по настояването на РП-Благоевград за установяване на непрекъсната мярка за неотклонение „ Задържане под стража “.
Престъплението, за което М.Л. е притеглен в качеството на обвинен, е наказуемо с отнемане от независимост за период от две до осем години. Мъжът е престъпно проявен, като към сегашния миг е оправдан по право, необразован, женен, работи в сметосъбираща компания.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР