Вчера пътищата на Христо Янев и Миньор (Перник) официално се

...
Вчера пътищата на Христо Янев и Миньор (Перник) официално се
Коментари Харесай

Кметът на Перник: Една малка групичка фенове прави ситуацията отровна около Миньор

Вчера пътищата на Христо Янев и Миньор (Перник) публично се разделиха, откакто наставникът подаде оставка след равенството с Етър (0:0). Раздялата разяснява и кметът на града Станислав Владимиров, който съобщи, че дребна групичка почитатели прави извънредно отровна обстановката към клуба.
 Миньор (Перник) се раздели с Христо Янев и назначи нов треньор, разгласи аргументите Миньор (Перник) се раздели с Христо Янев и назначи нов треньор, разгласи аргументите
“Христо Янев самичък пожела да си тръгне поради извънредно отровната обстановка към клуба, основана главно от една дребна групичка почитатели, които демонстрираха експанзия, липса на образование и какъвто и да е разговор. В такава среда доста малко хора ще желаят да работят, той благодари на всички в клуба. Както на футболистите, по този начин и на огромна част от почитателите за хубавите изкарани години. Каза, че в тази обстановка той няма по какъв начин да бъде потребен, тъй като атмосферата към клуба и на трибуните не беше добра и това въздейства на футболистите и на управлението. Той взе решение за себе си. Мъжка, почтена и правилна постъпка от негова страна. Аз също желая да му благодаря за ползотворната работа, за другия жанр и това, което се опитваше да вкара в нашия клуб. За другите методики, шансът който даде на доста млади футболисти и всички тези новаторски хрумвания, които внесе в нашия клуб. За страдание, този интервал завърши “, показа Владимиров пред “Мач Телеграф ”.

„ И Андреас Васев си потегли заради същата причина. Той я показа в съблекалнята и аз присъствах. Васев съобщи, че в тази в действителност отровна атмосфера, която се основава от една дребна групичка последователи, той също не може да работи в тази среда и момчето напусна, макар че се опитахме да проведем диалог с него. Не съм експерт и не мога да разясня, за какво се е стигнало до слабите резултати. Каквото е зависело от мен като поддръжка и спонсорски контракти и от цялото управление, ние сме го създали. Не обичам да давам и показвам мнение по тематики, които нямам достатъчната експертиза. Христо Янев имаше оферти през лятото от водещи клубове. Тези тимове са водили диалози в това число и с мен. Аз им обясних, че това е дълготраен план и сме начертали доста дълъг проект за развиването на клуба и ДЮШ. Петър Анестиев ще води момчетата в идващите Мачове. Надявам се отбора да се стабилизира и да се вдигне духа в съблекалнята и да има по-голяма мотивация. Анестиев е перничанин и мощно се надявам всички почитатели да го одобряват, с цел да може Миньор да се развива в посоката, която всички желаем. Трудно ми е да разясня дали може да остане за непрекъснато. Целите пред тима са били постоянно огромни за Миньор. Това е тим с обичаи “, добави още кметът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР