Вчера отборите на Испсуич Таун и Нортхемптън се изправиха един

...
Вчера отборите на Испсуич Таун и Нортхемптън се изправиха един
Коментари Харесай

Скандал: Английски рефер започна саморазправа с футболист по време на мач

Вчера тимовете на Испсуич Таун и Нортхемптън се изправиха един против различен, а дуелът от Лига 1 бе воден от Дарън Дрисдейл и точно той бе под светлините на прожекторите. 49-годишният рефер си разреши да инициира разпра с Алън Джъдж от състава на Ипсуич, поради което си навлече куп неприятности. Футболистът изяви искания за дузпа, а съдията се разгневи повече от нужното, което не се хареса на щаба на домакините.

Welcome to, Mr Darren Drysdale.

(via )
— Celebrity Refs (@CelebrityRefs)
По-късно самият Дрисдейл сервира своите извинения на клуба и футболиста, само че това не попречи на Ипсуич да подаде тъжба против рефера.

"Напълно съзнавам, че е значимо за нас да запазим хладнокръвие по време на цялата среща и да се държим професионално с играчите. Съжалявам за дейностите си, сервирам извиненията си на Алън и Ипсуич Таун ", съобщи Дрисдейл.

Треньорът на Ипсуич - Пол Ламбърт, призна, че клубът е подал тъжба и че се надява да стартира следствие на случая.

Referee Darren Drysdale squares up to Ipswich Town’s Alan Judge tonight
— FootballAwaydays (@Awaydays23)
"Да, писах на Майк Джоунс (бел. ред. - ръководителят на съдиите в Английската футболна лига) и му споделих да вземе ограничения. За мен реферът инициира конфликта. Затова след срещата отидох при него и го попитах "Сериозно ли си заби главата в играча ми? ". Той, естествено, не ми отговори и тъкмо по тази причина се свързах с Майк. Отдавна не бях виждал сходно нещо ", съобщи Ламбърт.

Очаква се публично мнение от виновните институции.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР