Вчера от служители на сектор Противодействие на криминалната престъпност“ в

...
Вчера от служители на сектор Противодействие на криминалната престъпност“ в
Коментари Харесай

Куриоз! Автомобил зареден с наркотици се заби в патрулка след луда гонка с полицията в София…

Вчера от чиновници на бранш „ Противодействие на престъпната престъпност “ в ОДМВР-София и сътрудниците им от Районно ръководство на МВР-Сливница е извършена профилирана полицейска интервенция против закононарушенията, свързани с наркотични субстанции. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

В хода на акцията криминалистите подхванали дейности по прекъсване на лек автомобил „ Мерцедес “, чийто лидер не се подчинил на подадения му звуков и светлинен сигнал и се насочил към друга улица. Там още веднъж не се подчинил на дадените му разпоредби за прекъсване, като при опита му да осуети осъществяването на инспекция блъснал полицейския автомобил.

Дежурна оперативна група направила оглед на местопроизшествието. При последвалото претършуване на автомобила, на пода под седалката на пасажера, в кутия от цигари е открит плик с известно количество суха зелена тревиста маса- канабис. Извършено е претършуване и на домашния адрес на пасажера, където криминалистите разкрили и иззели две електронни везни, плик с четири топчета суха зелена тревиста маса- канабис и различен със семена за същия опиат. Двамата мъже са арестувани за период до 24 часа, а по случая е формирано досъдебно произвеждане под наблюдението на районната прокуратура в Сливница.

След събрани задоволително доказателства за виновността му, през днешния ден 29- годишният П.М. от Сливница, престъпно проявен и осъждан, е притеглен в качеството на обвинен за осъществено закононарушение по член 354А от Наказателен кодекс и му е наложена 72- часова мярка за неотклонение „ задържане под стража “.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР