Вчера, осми декември, се проведе тазгодишното издание на конкурса Мис

...
Вчера, осми декември, се проведе тазгодишното издание на конкурса Мис
Коментари Харесай

Мис Вселена извън стереотипите

Вчера, осми декември, се организира тазгодишното издание на състезанието Мис Вселена. В него взеха присъединяване представителки на близо 90 страни от целия свят, а най-красивата от тях към този момент се радва на своята корона.

26-годишната Зозибини Тунзи от Южна Африка е новата носителка на купата Мис Вселена. Работи в областта на ПР-а, само че се занимава интензивно и с дела против насилието по сексуален симптом.

Нейната платформа са обществените мрежи, в които се пробва да промени заложените полови стандарти , които са най-вече отрицателни за нежния пол.
 Снимка 456586

Тунзи е покровител на естествената хубост и приканва дамите да се харесват такива, каквито са. А нейният външен тип се трансформира във водещата тематика преди и след състезанието за хубост.
 Снимка 456588

Подгласнички на Мис Вселена станаха Мис Мексико и Мис Пуерто Рико, които можем да определим като типични представителки на състезанията за хубост. Но цветнокожата Зозибини с късата коса съумя да грабне короната под носа им.
 Снимка 456585

Южноафриканката сподели, че е израснала в свят, където дамите като нея - със същите кожа и коса, в никакъв случай не са се считали за красиви . Но счита, че е извънредно време това да спре. Тя желае да промени тези стандарти, с цел да могат цветнокожите дами и деца да видят в нея образец, че и те носят своята хубост, написа CNN.
 Снимка 456592

И точно спечелването на интернационалния конкурс сигурно е най-хубавият метод, по който Тунзи може да реализира своята цел. Тя дава и образец със себе си и с това, че всяка заран се поглежда в огледалото и си споделя, че е красива, способна и умна .
 Снимка 456590

А отговорите на въпросите, които даде в един от кръговете на конкуренцията, сигурно ще послужат за ентусиазъм на доста дами.
 Снимка 456589

Според Мис Вселена, най-важното умеене, на което би трябвало да се научат девойките, е водачеството . Жените са най-силните същества на тази планета, по тази причина би трябвало да могат да получават всяка опция, би трябвало да знаят по какъв начин да се борят за нея.
 Мис България 2019, Радинела Чушева и коя е новата носителка на короната
Ето я новата Мис България

На кого съобщи короната Теодора Мудева

Зозибини има и своята позиция по отношение на климатичните промени, които от дълго време са световен проблем. Тя счита, че международните водачи имат своята значима роля, само че тази на всеки обособен човек е не по-малко значима. И всички би трябвало да с е причисли към детските митинги, лице на които стана Грета. Защото бъдеще е за всички.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР