Вчера органи на реда са задържали крадци и в Козлодуй,

...
Вчера органи на реда са задържали крадци и в Козлодуй,
Коментари Харесай

Бум на кражби в областта! Заловиха трима крадци и в Козлодуй

Вчера органи на реда са задържали крадци и в Козлодуй, оповестиха от полицията. Напомняме Ви, че през вчерашния ден бяха хванати и двама джебчии от Враца, направили обири по-рано през този месец.

Справедливост! Заловиха двама джебчии във Враца

Първата кражба е станала през вчерашния ден, следобед, към 14.00 часа, в гаражно помещение в Козлодуй, като познато за ограбения лице, посредством потребление на мощ и опасност му е лишил сумата от 65 лв.. По случая е формирано досъдебно произвеждане. В разследване на осъществените оперативно-издирвателни дейности е открито, че причинител е М.В., на 47-години, от същия град, който е престъпно проявен. Сумата от 65 лв. е възобновена, а М.В. е арестуван за период до 24 часа в районното.
Вторият случай на кражба в града на атомната енергетика, е станал по-късно денем, към 18.50 часа. Жителка на Козлодуй, декларирала, че преди броени минути на стълбнищна площадка две познати за нея лица, посредством потребление на мощ са откраднали дамската й кожена чанта с намиращите се в нея портмоне със сумата от 50 лв., персонални документи и дебитна карта. По случая в районното е формирано досъдебно произвеждане, а от осъществените бързи следствени дейности е открито, че виновните за грабежа са 22-годишният М.П. и 19-годишният И.П., съграждани на потърпевшата. Същите са арестувани за период до 24 часа, а работата по случая продължава.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР