Вчера Oppo обяви новите си модели F11 и F11 Pro,

...
Вчера Oppo обяви новите си модели F11 и F11 Pro,
Коментари Харесай

Официално: новият флагман на Oppo ще е със Snapdragon 855 и 10x увеличение

Вчера Oppo разгласи новите си модели F11 и F11 Pro, захранвани от чипсета Helio P70, само че в каталога на компанията към момента има една огромна празнота. Тя се отнася до настоящия флагман на Орро, който би трябвало да се появи скоро и в този момент към този момент знаем нещичко за модела.
Вицепрезидентът на Орро Шен Ирен удостовери в китайската обществена мрежа Weibo, че въпросният топ модел ще се назовава Oppo Find Z . Както прилича на флагман, той ще употребява настоящия за годината чипсет Snadragon 855 и ще има релативно огромна 4,065 mAh батерия. Най-важната функционалност обаче ще бъде при неговата камера, която ще поддържа 10x хибридно нарастване.

Финалната версия на флагмана ще има безрамков екран без разрез . Голямата батерия и фототехнологията значат, че Oppo Find Z най-вероятно няма да бъде толкоз тъничък, колкото някои други модели на пазара.

Ирен не даде повече информация за премиерната дата на смарт телефона, само че се допуска, че това ще се случи през второто тримесечие на годината.

Орро употребява ревюто МWC 2019, с цел да разкрие точно новата си технология за мобилна снимка с 10-кратно оптично нарастване. Тогава компанията загатна, че напролет ще я забележим в комерсиално наличен модел, тъй че явно се касае за еднакъв телефон.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР