Вчера, около 20:00 ч., по ул. Братя Миладинови“ в посока

...
Вчера, около 20:00 ч., по ул. Братя Миладинови“ в посока
Коментари Харесай

Блъснаха 15-годишно момче на улица във Варна, полицията все още изяснява ситуацията

Вчера, към 20:00 ч., по ул. „ Братя Миладинови “ в посока ул. „ Пирин “ във Варна, лидерът Б. Л., на 27 година управлявайки „ Опел Астра “, по неизяснени все още аргументи, на кръстовището с ул. „ Възраждане “ блъска пресичащия пътното платно 15-годишен юноша. Това оповестиха от полицията в морския град.

Вследствие на удара младежът е получил фрактура на ляв крайник, травми на глава, гръден панер и дясно коляно, настанен е в поделение по травматология, няма заплаха за живота му. По случая е заведено досъдебно произвеждане.

 

По-рано, към 17:05 ч. на кръстовище в гр. Провадия 51-годишен лидер на „ Опел Корса “ при нахлуване в кръстовището не пропуща и блъска движещата се по пътя с преимущество 33-годишна велосипедистка. Вследствие на удара дамата е получила контузни рани по главата и шията и разтърсване на мозъка. Оказана ѝ е здравна помощ и е настанена за лекуване в поделение „ Неврохирургия “, няма заплаха за живота ѝ.

Пак през вчерашния ден, към 14:50 ч. по пътя Девня – гр. Белослав, на кръстовището за кв. Повеляново, което е контролирано с пътен знак „ СТОП! “, 67-годишен лидер на „ Ситроен Берлинго “ не пропуща и се удря в движещия се по пътя с преимущество „ Шкода Октавия “, след което двата автомобила се блъскат в изчакващ на пътния знак товарен влекач „ ДАФ “. Вследствие на произшествието потърпевшо 10-годишно момче, пасажер в „ Шкода “, което е получило охлузвания по брадата. Оказана му е здравна помощ и е несочен за домашно лекуване.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР