Вчера, около 18:40 часа, на бул. Трети март, до автобусна

...
Вчера, около 18:40 часа, на бул. Трети март, до автобусна
Коментари Харесай

Жена на 35 г. и възрастен мъж – с опасност за живота след ПТП-та във Варна

Вчера, към 18:40 часа, на бул. „ Трети март ”, до автобусна спирка „ Осъм ”, е зародило ПТП.

Според първичната информация, неправоспособният лидер на мотоциклет „ Сузуки ” (23 година от Варна), по време на придвижване, блъска пешеходка, пресичаща пътното платно на пешеходна пътека и при съществуването на пешеходна светофарната уредба.

Вледствие от случая дамата е настанена в Реанимацията на МБАЛ „ Св. Анна ” със съчетана контузия и заплаха за живота. При случая е потърпевша пътничка от мотоциклета (27 г.), която е настанена за лекуване с фрактура на гален и травми, няма заплаха за живота й.

С контузни контузии е оасвободен за домашно лекуване 23-годишният лидер на мотора. Същият е арестуван за период до 24 часа. Мъжът е отказал да му бъде изработен тест за приложимост на нркотични субстанции.

При осъществената инспекция е открито, че МПС е с прекъсната регистрация, а поставените на нег регистрационни табели са изадедни за друго транспортно средство и се търсят.

Работата по изясняване на детайлите и събитията към случая продължава. По случая е формирано досъдебно призводство.

По – рано денем, при случай в рейс от всеобщия градски транспор, при рухване е потърпевш 82-годишен мъж, който е получил фрактура на черепа и контузия на мозъка. Мъжът е настанен за лекуване с заплаха за живота в МБАЛ „ Св. Анна ”.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР