Вчера около 14:45 часа е пламнал пожар в кухнята на

...
Вчера около 14:45 часа е пламнал пожар в кухнята на
Коментари Харесай

Готварска печка и газова бутилка подпалиха домовете на варненци

Вчера към 14:45 часа е горящ пожар в кухнята на къща, намираща се на ул. «Стоян Бацов» във Варна. Причината за случая е погрешно потребление на нагревателен апарат.

Няма потърпевши хора. Унищожени са готварска печка и ледник, домашно имущество, опушени са 10 кв. м. стени.

Вечерта пък, към 22:45 часа, е получен сигнал за пожар в стая от апартамент, намиращ се на ул. «Роза». Няма потърпевши хора. Причината за случая е техническа нередовност на газова бутилка. Унищожени са дървен дрешник, редуцир вентил и маркуч на газовата бутилка, ламиниран паркет, домашно имущество, опушени са 10 кв. м. стени.

Пак през вчерашния ден, към 10:50 часа, е получен сигнал за пожар в стая от недостроена къща, намираща се на ул. «Цар Борис III». Няма потърпевши хора. Причината за случая се обяснява. Унищожени са бали фураж, дървени палети, дървени плоскости, домашно имущество, остарели автомобилни елементи, опушени са 200 кв. м. стени.

Около 10:05 часа през вчерашния ден е горящ и автомобил «Рено», намиращ се на пътя от с. Партизани за с. Лопушна. Няма потърпевши хора. Причината за случая е късо съединяване, зародило по време на придвижването на автомобила. Унищожени са електрически кабели.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР