Вчера, около 14:35 часа, е получен сигнал за пожар в

...
Вчера, около 14:35 часа, е получен сигнал за пожар в
Коментари Харесай

Къси съединения подпалиха три автомобила през уикенда във Варна

Вчера, към 14:35 часа, е получен сигнал за пожар в «Ауди», намиращ се в гр. Варна, на ул. «Атанас Георгиев». Няма потърпевши хора. Причината за случая е късо съединяване в заздравен предпазител в двигателен отсек. Унищожена е предната част на автомобила. От огъня е наранена също предната част на «Рено».

По-късно, 19:55 часа, още веднъж късо съединяване провокира пожар в товарен автомобил «ДАФ» на бул. «Вл. Варненчик». Няма потърпевши хора.

В събота, към 10:05 часа, е получен сигнал за пожар в лек автомобил, намиращ се в гр. Варна, на ул. «Народни будители». Няма потърпевши хора. Причината за случая е късо съединяване. Унищожени са част от мотор, батерия и въздушен филтър.

Същият ден, 13:20 часа, се е запалил електрически дирек, намиращ се ул. «Св. Св. Кирил и Методий» в гр. Провадия. Причината за случая е късо съединяване. Унищожена е изолираност на кабели.

Отново в събота, към 21:15 часа, е станал пожар в електрическа апаратура, намираща се на Аспарухов мост. Причината за случая е късо съединяване. Унищожени са електрически кабели. Минути по-късно, към 21:40 часа, е пламнало лектрическо табло на дирек от уличното осветяване, намиращ се в ж.к. «Младост». Причината за случая е късо съединяване. Унищожени са електрически кабели.

В патък пък, към 18:10 часа, огнеборци са реагирали на сигнал за пожар в бунгало, намиращо се в к.к. Златни пясъци. Няма потърпевши хора. Причината за случая е в развой на изясняване. Унищожени са дограма, мебели и обзавеждане, опушени са 1 кв. м.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР