Вчера около 12:30 часа, в с. Старо Оряхово, неизвестно кола,

...
Вчера около 12:30 часа, в с. Старо Оряхово, неизвестно кола,
Коментари Харесай

Седем са пострадалите при катастрофи във Варна и региона за последните дни, повечето са пешеходци

Вчера към 12:30 часа, в с. Старо Оряхово, незнайно кола, по време на придвижване, блъска малолетно момиче, пресичащо пътното платно.Това оповестиха от ОД Министерство на вътрешните работи - Варна.

``
реклама

Вследствие на случая момичето получава контузни пострадвания, прегледано е и освободено за домашно лекуване, без заплаха за живота.

Отново през вчерашния ден, около 22:00 часа, в гр. Провадия, 20-годишната лидерка на  «Сеат» С.Д., локална жителка, по време на придвижване, заради загуба на внимание, губи контрол и се блъска в бетонен пиедестал. Вследствие на случая дамата е получила травми, прегледана е и освободена за домашно лекуване, без заплаха за живота.

В петък към 08:50 часа, в гр. Акасково, на ул. «Св. Св. Кирил и Методий», лидерът на  «ВАЗ» Д.С. (43 г.) от Аксаково, по време на придвижване, не пропуща и блъска пешеходка, пресичаща пътното платно на сигнализирана пешеходна пътека. Вследствие на случая дамата (61 г.) получава контузни пострадвания, прегледана е и освободена за домашно лекуване, без заплаха за живота.

Същият ден, към 10:45 часа, в гр. Варна, на ул. «Св. Св. Кирил и Методий», лидерът на.«Мерцедес» Р.Р. (58 г.) от Варна, по време на придвижване, не пропуща и блъска пешеходка, пресичаща пътното платно. Вследствие на случая дамата (68 г.) получава контузни пострадвания, прегледана е и освободена за домашно лекуване, без заплаха за живота.

По-късно в петък, към 15:05 часа, в гр. Варна, на кръстовището на ул. «Хан Севар» и бул. «Република», лидерът на камион «Рено» С.М. (38 г.) от Варна, по време на придвижване, при завой наляво, не пропуща и блъска пешеходка, пресичаща пътното платно на сигнализирана пешеходна пътека. Вследствие на случая дамата (77 г.) получава фрактури на нос и лява предмишница, прегледана е и освободена за домашно лекуване, без заплаха за живота. По случая има формирано досъдебно произвеждане.

В петък вечерта, около 23:00 часа, на пътя Варна - Белослав, 24-годишният лидер на «Ауди» Д.П., по време на придвижване, заради несъобразена скорост, на ляв завой, губи надзор над МПС и се удря в дърво край пътя. Вследствие на случая са потърпевши двама мъже (20 година и 21 г.), пътуващи в автомобила. 21-годишният мъж е настанен в болнично заведение с пневмоторакс, без директна заплаха за живота. Другият е освободен с контузни пострадвания.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР