Вчера, около 12:15 часа, е постъпил сигнал за пожар в

...
Вчера, около 12:15 часа, е постъпил сигнал за пожар в
Коментари Харесай

Невероятно, но факт: Отоплителен уред предизвика пожар в юнската жега във Варна

Вчера, към 12:15 часа, е постъпил сигнал за пожар в стая от апартамент, намиращ се на ул. «Уилям Гладстон» във Варна. Причината за случая е погрешно потребление на отоплителен апарат, оповестяват от пожарната.

От огъня са унищожени мебели, допълват от пресслужбата на ОД Министерство на вътрешните работи. Пак през вчерашния ден, към 18:40 часа, е получен сигнал за горяща «Ланчиа», намираща се в във Варна, в ж.к. «Вл. Варненчик». Няма потърпевши хора. Причината за случая е късо съединяване. Унищожена е предната част на автомобила.

По-късно, към 23:05 часа, е станал пожар в различен автомобил - «Сеат», намиращ се във Варна, на ул. «Дунавски лебед». Няма потърпевши хора. Причината за случая е късо съединяване. Унищожени са електрически кабели.

В събота, към 16:00 часа, е станал пожар в кухнята на апартамент, намиращ се на в ж.к. «Възраждане» във Варна. Причината за случая е забравено ястие на котлон. Опушени са 20 кв. м стени.

Предната нощ, към 02:50 часа, са горели 3 ПВЦ контейнера и автомобил «Шкода», намиращи се във Варна, на ул. «Македония». Няма потърпевши хора. Причината за случая се обяснява. Унищожени са трите контейнера и двигателен отсек на автомобила.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР